Katso Hottest Mad Men Hairstyles — Sinulla!

60-luvulla naiset, kuten Betty Francis, tavallisesti vierailivat kauneushoitolaitoksella saadakseen allekirjoituksensa kynsistä muotoillun ja kääntyneen pois, mutta modernin tekniikan (puhumattakaan hiustyökalut) ansiosta voit kokeilla ulkonäköä ilman edes nimittämistä.

Hullut miehet aloittaa viimeisen kauden sunnuntaina (kello 10:00 AM AMC: ssä), niin että lähetämme shown tyylikkäästi, lisäsimme shown johtavien naisten, kuten Megan, Peggy, Betty ja Joan, tavaramerkki kampaukset Hollywood Makeover Tool -omme, joten voit ottaa heidän “60-luvun etsii koeajo.

Näin se toimii: Lähetä vain kuvasi, valitse kampauksesi, ja kun mielikuvituksellisempi ulkoasu on paikallaan, jaa uusi “tehdä ystäviesi kanssa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, jotta Hullut miehet-inspiroi sinua. Kaveri voi jopa kokeilla sitä – Don Draper ja Roger Sterlingin höyrytysleikkaukset ovat käytettävissä yrittämään myös.

RELATED: Katso kuumimmat Hullut miehet Hairstyles-On You!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map