Katso Hodor “Pidä ovelta” ja yllätyksiä tuulettimina Throne Tourin kisassa

Mennyt mutta ei unohdettu.

Kokouksen päätyttyä vuoden 6 kaudella Valtaistuinpeli, rakastettu Hodor palasi “pidä ovea” jälleen kerran keskiviikkona näyttelyn superfanssien kohdalla Valtaistuinpeli kiertue Belfastissa, Pohjois-Irlannissa.

Kristian Nairn, joka näytteli lempeä jättiläinen näyttelyssä, toi henkiin ikonisen luonteensa ja piti oven faneille, kun he matkustivat kiertueen läpi. “Olen täällä Pohjois-Irlannissa, ja yritän yllättää joukon epätietoisia faneja”, Nairn sanoi Instagram-videossa, ennen kuin laittaa lihaksia ovelle, kun ryhmä seisoi sen takana.

tk
Carrie Davenport

Näyttelyssä Hodor uhrautui elämäänsä Branin (Isaac Hempstead Wright) ja Meeran (Ellie Kendrickin) pelastamiseksi, kun heitä kamppailivat hehkuvan näköisiä vaaleita ja valkoisia vaeltajia. Hodor piti oven luolaan kiinni, kun Meera huusi nyt unohtumattoman linjan: “Pidä ovi!”

Katso Nairn yllättää faneja täällä:

Muutama tuttu ympäristö tänään yllättänyt muutamia faneja, jotka ovat varanneet @ TripAdvisorin #GOT-kiertueen Pohjois-Irlannissa. Kiitokset @TripAdelle antaen minulle toisen mahdollisuuden #HoldTheDoor #TripAdvisor

Kristiannairnin (@kristiannairn) yhteinen viesti

Vaikka Nairnillä oli räjähdysmäinen fanit Belfastissa, Valtaistuinpeli Seitsemännen uran ensi-iltana järjestettiin Los Angelesiin keskiviikko-iltana Hempstead Wrightin, Sophie Turnerin, Maisie Williamsin, Gwendoline Christien, Kit Haringtonin kanssa ja näyttivät enemmän tyylikkäänsä sinisellä matolla Walt Disney Concert Hallissa.

RELATED: The Valtaistuinpeli Cast tuotti lämpöä Icy Blue -matotille kauden 7 Premiere

Hempstead Wright, joka näytti Burberry-pukusta, kertoi Tyylissä hän ei ollut valmis osoittamaan loppuaan. “En todellakaan halua tunnustaa vielä, että tämä on lähes ohi, koska se on ollut melkein 50 prosenttia elämästään,” hän sanoi. “Niinpä se, että se päättyy, on mitä, mitä?”

VIDEO: Ed Sheeran tulee olemaan päällä Valtaistuinpeli

 

“Tämä on eräänlainen laaja, rönsyilevä, monimutkainen tarina, jota et voi koskaan kuvitella loppuun”, hän jatkoi.

On turvallista sanoa, että talvi on täällä. Älä missaa Valtaistuinpeli Sunnuntain 7 ensi-iltana tänä sunnuntaina HBO: ssa klo 9 ET. Saamme popcornimme valmis (uudelleen).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − = 70

map