Katso ensimmäisen virallisen kalenterin kuvat Pirelli All-Black Alice in Wonderlandista

Sean Combs and Naomi Campbell (The Royal Beheaders)
TIM WALKER

Isabel Jones

10. marraskuuta 2017 klo 9.30

Viimeinkin Pirellin vuotuinen kalenteri on paljastettu odotettavissa oleville massoille, ja se olisi vakava vähättely sanoa, ettei se aiheuta pettymystä.

Naomi Campbell, Sean “Diddy” Combs, RuPaul, Lupita Nyong’o, Whoopi Goldberg, Adwoa Aboah, Duckie Thot, Lil Yachty ja täynnä lahjakkaita ihmisiä, mukaanlukien Naomi Campbell, klassiseen tarinaan: Liisa ihmemaassa.

Pirelli kuvailee uutta normaalia kuviollisella kuvalla, jonka valokuvaaja Tim Walker ampuu.

“Näissä kuvissa näkyy tulevaisuus ja menneisyys”, Diddy selitti lehdistötilaisuudessa N.Y.C. perjantaina. “Meidät syntyi Kings ja Queens. Pirelli oli tarpeeksi älykäs nähdä tulevaisuuden, ja tämä on tulevaisuus: musta huippuosaaminen. “

VIDEO: Lupita Nyong’o kutsuu lehtiä retusoimaan hiuksiaan

RuPaul esitteli kalenterin tärkeyttä kertomalla yleisölle “Liisa ihmemaassa on kyse fantasian, satujen ja todellisuuden välisestä viivasta – se on hämärtynyt, kyseinen viiva ei todellisuudessa ole olemassa. Joten olemme erittäin tärkeässä ajassa ihmisten historiassa tällä planeetalla voidaksemme ilmaista sen ja mennä pidemmälle, menemme pidemmälle kuin missä olemme olleet. Tämä kalenteri on yksi ensimmäisistä askeleista tuossa eteenpäin ajattelussa, joka eteenpäin liikkeessä. “

Vieritä alaspäin nähdäksesi ensimmäiset viralliset kuvat yksinomainen kalenterista.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − = 18

map