Katso Donald Trump Heittää Vladimir Putinin jalkapallon Gucci-Clad Melaniassa

Jos luulit, että presidentti Donald Trumpin kohtaaminen Queen Elizabethin kanssa Windsor Castleissa viime viikolla oli hankala, et näe vielä mitään.

Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin välisessä historiallisessa kokouksessa maanantaina Trump teki jälleen odottamattoman: Hän hupasi jalkapallon vaimon Melanian sylissä. Ei, tämä ei ole väärennös uutinen.

Samalla kun tiedotustilaisuudessa, jossa kaksi poliittista pääpuhujaa osoittivat Venäjän miehittämistä Yhdysvaltain vuoden 2016 vaaleissa (Putin kiisti kaikenlaisen puuttumisesta huolimatta siitä, että perjantaina erityisneuvonantaja Robert Mueller syytti 12 Venäjän edustajaa demokraattisen kansallisen komitean ja Clintonin presidenttikampanja), Trump ylisti Venäjää isännöimään maailmancupin, joka päättyi sunnuntaina. “Haluaisin onnitella teitä todella upeasta maailmancupista, joka on yksi parhaista koskaan”, Trump kertoi Putinille. “Se oli kauniisti tehty, joten onnittelut.”

Pian sen jälkeen Putin vastasi … kirjaimellisesti antaa hänelle jalkapallon. “Puhuessani jalkapallosta, herra presidentti, annan tämän pallon sinulle ja nyt pallot ovat sinun tuomioistuimesi edessä”, hän sanoi. Putin toivoi myös USA: n onni 2026-maailmanmestaruuskilpailun edellä, ja Yhdysvaltojen, Kanadan ja Meksikon jakavat isäntätehtävät. 

Trump piti ylpeänä, mutta palloa pitkin oli muutaman sekunnin ajan ennen kuin heitti sen Melanian syliin ja lisäsi: “Se on oikein, kiitos paljon … Se on erittäin mukavaa. Se menee poikani Barronille. Meillä ei ole kysymyksiä. Itse asiassa Melania? Ole hyvä.”

Entä jos Melania ei olisi saanut palloa?

presidentit of Russia and the United States meet in Helsinki
Valery Sharifulin / Getty Kuvat

Ironista kyllä, ei kaikki maailmancupissa mennyt niin pehmeästi, kun neljä poliisin pukuja pukeutuneen Venäjän punk-aktivistiryhmän Pussy Riotia pidätettiin, kun otteltiin kenttää viimeisen sunnuntain aikana. Twitterissä ryhmä selitti, että he tekivät niin protestina ihmisoikeusrikkomuksista Venäjällä. (Kolme ryhmää oli aikaisemmin vangittuna Venäjällä “uskonnollisen vihan aiheuttamaa huliganismia vastaan” eri mielenosoitusten aikana; yksi valitti ja julkaistiin kuukausia myöhemmin, kun taas kaksi muuta vapautettiin lähes kahden vuoden kuluttua.)

RELATED: Melania Trumpin Birkin Bag tekee takaisin

Mutta takaisin Suomesta, First Lady ei ollut katsomassa, joka valmistautui urheiluun. Itse asiassa Helsingin sisustuksessaan oli 3700 dollarin keltainen Gucci-takki, jossa oli vastaavia vyötäröjä, joissa oli perhonen solki – melko kallis look for athletic activity. Jos muistat, hänen tyttärensä Ivanka Trumpilla on myös asia urheilun aloittamiseen (mikä muu?) 2 200 dollaria Gucci.

SUOMI-USA-VENÄJÄ-politiikka-DIPLOMATIA-SUMMIT
BRENDAN SMIALOWSKI / Getty Images
presidentit of Russia and the United States meet in Helsinki
Valery Sharifulin / Getty Kuvat
presidentit of Russia and the United States meet in Helsinki
Valery Sharifulin / Getty Kuvat

Aiemmin päivällä Suomen presidentti Sauli Niinisto ja hänen vaimonsa, runoilija Jenni Haukio, toivottivat Trumpsin kotimaahansa. Tämän vuoksi Haukio käytti pastellivärisiä Andiata shift -pukuja, jotka peittyivät perhoset. Kuten USA tänään korostaa, että perhoset usein edustavat elämää, muutosta ja toivoa, ja holly-sininen perhonen ilmeisesti äänestettiin Suomen kansalliseksi perhoseksi vuonna 2017.

presidentit of Russia and the USA meet in Helsinki
Alexei Nikolsky / Getty Images
presidentit of Russia and the USA meet in Helsinki
Alexei Nikolsky / Getty Images

Silti Trump ei kunnioittanut isäntämaata yllään suomalaista suunnittelijaa, joka on ensimmäinen naiset tavallisesti virallisten valtiovierailujen yhteydessä ulkomailla. Ehkä hän ajatteli, että Gucci-perhonen oli tarpeeksi kunnianosoitus?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − 40 =

map