Maanantai-iltana Grammysilla saattaa olla esillä jännittäviä säveltäjöitä ja ikimuistoisia hetkiä, mutta palkintoesitys ei ollut ainoa yön viihde. Yli NBC: llä Jimmy Fallon jatkoi musiikkiesityksiä The Tonight Show-jossa Christina Aguilera ja Will Ferrell antoivat vähän apua, jotka pukeutuivat tiukka valkoinen housut, urheilivat pari noutamaan kulhon leikkauksia ja lauloi ja tanssivat tarttuvaan viritykseen.

Ferrell aloitti asiat laulamalla, “Kaikki puhuvat tiukka housut, sain tiukat housut, sain tiukka housut.” Aguilera vastasi lämpimästi: “Kaikki puhuvat tiukka housuistamme, meillä on tiukka housut, meillä on tiukka housut.”

Liittyvät: Katso Christina Aguilera Crash Lip Sync Battle auttaa Eva Longoriaa

Tanssiva pariskunta oli hauskaa, kunnes isäntä Fallon lähti omilla tiukka housuillaan ja kulhoon leikattiin ja yritettiin liittyä. Persoonallisuudet ristissä ja Ferrellin ja kauniin laulajan mukaan mainitsivat, että he olivat juuri tyytyväisiä uuteen vauvaan. Fallon tunnusti, että hän oli jakoi maaginen yö Aguileralla yhdeksän kuukautta sitten. Pari sitten ajautui Fallonista: “Olemme ainoita, jotka saavat kuluttaa tiukka housut tässä kaupungissa!” Ferrell kertoi hänelle. Aguilera varoitti, “Älä sekoita leijonan kanssa” ja aloittaa hämmästyttävä pikku ditty Leijonakuningas.

RELATED: Christina Aguilera ja hänen Fiancé Matthew Rutler Jaa Romanttinen Kiss in the Rain

Katso Ferrell, Aguilera ja Fallon laulavat ja tanssivat videon huipussaan.