Katso Carrie Underwood Hanki “Peer-Pressured” tekemään Chicken Dance Ellen

Carrie Underwood antoi uskomattoman suorituskyvyn kappaleestaan ​​”Dirty Laundry” Ellen DeGeneres Show perjantaina, mutta hänellä oli yksi tanssitila, jota hän ei ollut valmis tekemään. Seth Rogen kertoo DeGeneres-nimiselle segmentille nimeltä “Sinun täytyy sanoa”, että hänen on pyydettävä katsomaan Underwoodin “broileratanssia” näyttelyssä.

“Haluan nähdä, voitko saada hänet tekemään jotain fyysisesti ja niin minun vaistoni oli, että sanoit:” Nyt kuulen, että olet suuri kanaa tanssissa. Meillä ei ole musiikkia, mutta nyt on aika näyttää meille “koska haluan nähdä, tekeekö hän”, Rogen kertoi isännälle.

DeGeneres teki hyvää lupauksen suhteen, jotka liittyvät näihin sanoihin sekaisin American Idol aluna. “Kana tanssini?” Underwood kysyy. “En tee kanan tanssia.”

“Minä olen peer pressure”, hyvä urheilu sanoo, kun hän nousee ylös ja vastahakoisesti alkaa heiluttaa hänen “siivet” ja popping hänen päänsä. “Ehkä he sanovat, että minulla on luonnollisesti tanssua kuin kana”, Underwood sanoo ennen kuin DeGeneres lopulta antaa hänelle vitsauksen.

Minulla ei ollut aavistustakaan, että CarrieUnderwood voisi tehdä kanaa. (Ei hän myöskään.)

Kuva, jonka lähettäjä Ellen (@theellenshow) on

Venäläisen pranksterin ansiosta maan tähti oli hyvä pelottava kunniaksi hänen 10. esiintymistään näyttelyssä. DeGeneresillä oli mies, joka pukeutui hänen jääkiekkoilijaansa aviomiehenä ulos laatikosta.

 

 

RELATED: Carrie Underwood jakaa Sweetest Photo hänen poikaansa Sleeping on Glacier

Tämä laulaja vakavasti ei voinut saada mitään sormusta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − = 84

map