Katso Beyoncé ja Blue Ivy Carterin 2016 MTV VMA: n Red Carpet -harmaa katseesta jokaisesta yksittäisestä kulmasta

2016 MTV Video Music Awards Preshow ei ollut edes aloitettu, kun Beyoncé saapui N.Y.C: n Madison Square Gardeniin ja osoitti, että se on varmasti yö, joka muistetaan kävelemällä valkoista mattoa hänen 4-vuotiaan tyttärensä Blue Ivy Carterin.

Queen Bey, joka johtaa ehdokkaiden joukkoa 11 uran korkealla ehdokkaalla, teki suuren roiskumisen, kun hän toi lapsensa päivämääränä. Äiti-tytär duo oli ensimmäisten joukossa, jotka osuivat mattoon, pukeutuneina kukkamekkoihin.

VMA - Blue Ivy & Beyonce Embed 4
Chris Pizzello / AP

Beyoncé hämmästytti italialaisesta suunnittelijasta Francesco Scognamilhoksesta, jossa oli strukturoitu, höystetyt pääntie ja olkalaukut, lähettämällä Twitter-maailmankaikkeus, että hänellä oli enkeli siivet matolle. Laulaja, joka antaa yllätyksen esityksestä näyttelyssä, näytti kovaa tyylikkään, punottu updo, hänen allekirjoituksensa kissa silmä ja 12,5 miljoonaa dollaria timantteja Lorraine Schwartz, Ihmiset raporttien.

RELATED: Katso kaikki haut 2016 MTV VMAs tästä!

Beyoncé and Blue Ivy

Beyoncé Francesco Scognamiglio ja Lorraine Schwartz koruja.

Kevin Mazur / WireImage

Bey teki varmasti lausunnon strukturoidulla pukeutumallaan, ja kaikki silmät olivat Blue Ivy kun hän käveli käsi kädessään äitinsä kanssa. 4-vuotias näytti ihastuttavalta samppanjaa pukeutuneelta mekosta, jossa oli metalliset yksityiskohdat yläosassa ja tutu-tyyppinen tulle-juna. Vaivattomasti viileä pari parin hänen couture näyttää korkean-top-lenkkarit, punotut pigtails ja tiara kuin prinsessa hän on.

VMA - Blue Ivy & Beyonce Embed 1
Chris Pizzello / AP

RELATED: Beyoncé on omistanut MTV VMA: n Red Carpet vuodesta 2000 – Katso hänen tyylinsä Evolution

Koska äiti ilmoitti kerran raskaudestaan ​​vuoden 2011 VMA-levyillä, tämä lahjakas perhe on todella tullut täysi ympyrä. Klikkaa punaista matto-galleriaamme nähdäksesi vieläkin kuumimmat tähdet osumasta mattoon 2016 MTV VMA: ssa.

VMA - Blue Ivy & Beyonce Embed 2
Noam Galai / MTV1617
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map