Katso Bar Refaeli Heat asioita Agent Provocateurin kevään 2016 kampanjavideossa

Vaikka monet meistä ovat juhlimassa joulukuusi tämän lomakauden odottaa malli Bar Refaeli murskata ranskalainen barnyard aivan Pariisin ulkopuolella. Uuden kevään 2016 kampanjan video, agentti Provocateur kasvot iloitsevat hämmästyttävän veistämässään ruumiissa harvoin pukeutuneissa yhtyeissä, jotka jättävät mielikuvitukselle välittömästi. Pukeutunut keskeisiin Provocateur-niitteihin, kuten “Cate”, “Ismerelda” ja “Lucie”, hän ei vain pukeutu palasilla, vaan ei myöskään anna merkittäviä kuntosi innoitusta.

“Baari edustaa täydellistä naistamme, nainen uskaltaa uskomaton aistillisuus, persoonallisuus ja luottamus”, toteaa Agent Provocateur Creative Director, Sarah Shotton, joka kertoo tähtien vertaansa vailla olevista taidoista. “Hänellä on elokuvamusiikkia, kissaeläimiä, jonka mielestäni oli loistava synergia sen kanssa, mitä kokoelma ja me olemme Agent Provocateurissa.” Toimeenpanovalta kertoo myös, että kampanja on innoittanut klassisia elokuvia, kuten Pariisi Texas, Varastaminen Kauneus, Virgin Suicides, ja Viimeinen Tango Pariisissa.

RELATED: Katso Bar Refaelin hääpuku

Katso seksikäs video alla– ja näet joitakin kevätkeskeisestä kampanjasta sattuvia kuvia.

Baari Rafaeli Agent Provocateur - embed
Sebastian Faena
Baari Rafaeli Agent Provocateur-embed
Sebastian Faena

RELATED: Sexiest Moments vuodesta 2015 Victoria’s Secret Fashion Show

Baari Rafaeli Agent Provocateur- embed
Sebastian Faena
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − = 74

map