Katso Ashton Kutcherin tärkeä senaatin puhe lapsikaupasta

Senaatin ulkoasiainvaliokunnan kokouksessa keskiviikkoaamuna senaatin jäsenet ja siviilialan edustajat kokoontuivat keskustelemaan siitä, kuinka voimme lopettaa nykyajan orjuuden Yhdysvalloissa ja erityisesti alaikäisten seksuaalisen kaupan. Thornin, ihmiskaupan vastaisen järjestön puheenjohtajana ja perustajana, Ashton Kutcher puhui siitä, miten voimme käyttää tekniikkaa nykyaikaisen orjuuden lopettamiseksi.

16 minuutin puheessa, jonka voit katsoa täydelliseltä, Kutcher puhuu kiihkeästi aiheesta ja selittää, miksi se on niin tärkeä, nyt enemmän kuin koskaan, tekemään yhteistyötä päättääkseen pikkulasten hyväksikäytön. “Minun päivätyöni on Thornin puheenjohtaja ja perustaja. Rakennamme ohjelmistoja ihmiskaupan ja lasten seksuaalisen hyväksikäytön torjumiseksi”, hän selitti komitealle. “Se on meidän keskeinen tehtävämme. Toinen päiväni on kaksi-kahden kuukauden ikäinen ja kaksi vuotta vanha.”

“Osana tätä tehtävää, jonka otan erittäin vakavasti, uskon, että pyrkimykseni puolustaa oikeuttaan jatkaa onnellisuutta ja varmistaa yhteiskunnan ja hallituksen, joka myös puolustaa sitä”, hän selitti. “Olen tavannut uhreja Intiassa, olen tavannut uhreja, jotka ovat olleet kaupan Meksikosta, ja olen tavannut uhreja New Yorkissa ja New Jerseyssä ja kaikkialla maassamme. Olen ollut FBI-hyökkäyksissä, jossa olen nähnyt asioita, joita kukaan ei pitäisi koskaan nähdä. “

VIDEO: Ashton Kutcher ja Mila Kunis nauttivat päivämäärän yöstä

 

Hän jatkoi yksityiskohtia joistakin kauhistuneista asioista, jotka hän on todistanut hänen aikansa aikana tämän asian puolesta, ja kertoi tarinasta Oklahoman 15-vuotiaasta tytöstä, joka oli petkuttanut sukupuolen salakuljetukseen ja pelastettu teknologian ansiosta kehittänyt Thorn. 

RELATED: Ashton Kutcher on hienoimpia asioita sanottavaa perheestään

Katso koko videon edellä Kutcherin liikuttelusta ja saada koulutusta tästä tärkeästä ja asiaankuuluvasta aiheesta. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 68

map