Katso artistin maalaa Kylie Jennerin muotokuva Kylie Lip Kit -tuotteilla

Taiteilija Jessie Bearden sulautui kauneudenhoitotuotteiden taiteeseen ja maalaustekniikkaan mahtavimmalla mahdollisella tavalla. Kyllä, tämä taiteilija itse asiassa maalasi Kylie-muotokuvan Kylie Lip Kitsin kanssa.

Löysimme sen Instagramissa videossa, jossa Jessie näyttää piirtävän Kylieä Instagram-valokuvakansion sisällä. Seuraatko tätä? Sen on tarkoitus näyttää kuva, jota näet syötteessäsi. 

Vaikka voimme vahvistaa, mitä hän käyttää hiuksilleen, näyttää siltä, ​​että Skylie ja Freedom ovat yhdistettyjä. Hän on tehnyt #dolceK: n, joten aiomme olettaa, että juuri hän taputti kasvonsa. 

Käytä @kyliecosmeticsia! @kyliejenner ������ #dolcek

Jessie Beardenin (@jessiebearden) video julkaistiin

Jotenkin maalaaminen Kylie Lip Kit -sivustolla näyttää todella rentouttavalta. Mutta todellisuudessa olisin kuolevan sisäpuolella sen jälkeen, kun käytin niin paljon tällaista arvokasta kosmetiikkaa. Jessien uhraus oli rohkea, mutta antoi hämmästyttävän tuotteen, ainakin sanoen.

Beyond the Lip Kit -mestariteos, saatat tuntea Jessie Beardenin uskomaton ruoka-artwork-ajatella J.Law pizzaa ja Cheeton pölyä Selena Gomez ja Adele valmistettu hillosta, muutamia mainitakseni. 

J.Law pizzaaaa ������ # mozzarellaa

Jessie Beardenin (@jessiebearden) kuva lähetetty

Käytetään cheeto-sormia ������

Jessie Beardenin (@jessiebearden) kuva lähetetty

 

Hänellä on vielä ääni kuin voita #Adele ��❤️��

Jessie Beardenin (@jessiebearden) kuva lähetetty

 

Seuraavaksi ehkä hän saa meidät jonkinlaiseen tunteeseen sateenkaaren korostuskynällä ?! Voimme vain uneksia. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 71 = 73

map