Katselimme 21 Jennifer Lopez -elokuvaa ja luokittelimme niistä parhaista pahimpiin

Jennifer Lopez Movies
Kuvaesitys. Kuvat: Alamy, Q Productions, Columbia Pictures

Isabel Jones

24. heinäkuuta 2018 @ 6:00

Jos näytät tarpeeksi kovaa, sinä mahti törmää vastustukseen surman kanssa sanoen, että he eivät pidä Jennifer Lopezia. Mutta se on luultavasti väärä. 

Näet, nainen on ollut paikalla 25 vuotta ja tuolloin tuhosi satoja hankkeita. Kaikille on olemassa J. Lo -laulu tai -elokuva tai meikkipaletti. 

Minä olen aina ollut fani, ja se johtuu siitä, että hän on (todella) itsekysymyskuvake, joka on työskennellyt täällä ylhäältä (vaikka hän on edelleen Jenny Blokista), eikä ole menettänyt hieman vauhtia viimeisen vuosineljänneksen. (Tai ehkä se johtuu siitä, että “I Luh Ya Papi” on tämän vuosituhannen suurin laulu.

Tänään, Lopez kääntyy 49: een, mikä on hämmästyttävää ei vain siksi, että hän näyttää siltä 25: stä, mutta koska hän jatkaa lukemistaan Infinite Jest: kahdeksan studioalbumia, yli 30 elokuvaa (jos siihen kuuluu animoituja elokuvia ja bittiosia), lukuisia TV-rooleja ja useita muotilehtisiä ja yhteistyökumppaneita. Lisäksi hän ansaitsi badassin itsenäisen lempinimen ja vetäytyi ulos kahdesta lapsesta matkan varrella … 

Viimeisen modernin naisen ja hänen erikoispäivänsä kunniaksi (me “tarkoitan” minä “) katselin jokaista Jennifer Lopez -elokuvaa (ja” jokaisella “tarkoitan ei-animaatioelokuvia, joissa hänellä oli merkittävä rooli, joka oli vuokrattavissa Amazon).

Ennen kuin aloitin omalle henkilökohtaiselle J.Lo-elokuvajuhlille, en ollut tuntematon usean hyphenatan työhön. Olin nähnyt rom-com niitit: Unelmien Manhattan, Hääsuunnittelija, Hirviö laissa– ja jopa pari vähemmän valtavirran valintoja: Tarpeeksi, selena. Mutta, kuten olin ymmärtänyt, Lopezin elinkeino on valtava, ja olin tuskin naarmuuntunut pinnalle.

VIDEO: Meghan Markle häämekko verrattuna Jennifer Lopezin Hääsuunnittelija Puku

Joten viimeisten kahden viikon aikana katselin 21 Jennifer Lopez -elokuvaa – ja luonnollisesti sijoittui heidän luokseen.

Olen oppinut paljon viimeisen 38 tunnin kuluttua Ms Lopezin kanssa. Hänen yleisimpiä roolejaan ovat esimerkiksi poliisi ja tarjoilija; myös, vaikka hän on asemassa teollisuudessa / maailmassa, näyttää olevan johtavien johtajien suosikki tyttövahti (jopa kun hänen luonteensa on lainvalvojana!). Tärkeä huomautus: Jenny Blokista ei tarvitse pelastuksemme – eikä Stephen Dorffin, Jim Caviezelin, Jason Stathamin, Vince Vaughnin, Robert Redfordin tai Matthew McConaugheyn.

Ilman lisäystä, tässä on Jennifer Lopez -elokuvan (lähes *) lopullinen sijoittaminen pahimmasta parhaaseen (minun mukaanni). 

*Tanssitaanko on mahdotonta virrata vakavasti, kokeile sitä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map