Katse takaisin: Funniest Emmy isäntä hetkiä läpi vuosien

Se on taas vuoden uusi vuosi, 68. Primetime Emmy -palkinto on melkein meille ja olemme niin innoissamme. Hämmästyttävä punainen matto, kaikki suosikki TV-tähtemme samassa paikassa, Jimmy Kimmel, jolla on mahdollisuus olla jopa parempaa kuin hänen 2012-tasonsa isäntä-niin paljon tulee menemään alas sunnuntai-iltana, emmekä voi odottaa.

Tämän vuoden Emmy-palkintojen ja erityisesti Kimmelin paluu isännöintityöhön kunniaksi olemme kierrissämme suosikkihahmomme hetkiä Ellen DeGeneresin hosting-keikalta vuonna 2001, Conan O’Brienin monta vuotta lavalla ja tietenkin Neil Patrick Harrisin uskomaton avauspuhelu.

Olipa isännät tehnyt erinomaista työtä lavalla tai suoritetussa osa-alueella, on olemassa runsaasti YouTube-leikkeitä ja Gif-levyjä niistä hyvistä ja huonoista hetkeistä, joiden avulla muistot pysyvät elossa pitkään pitkään.

1. Ellen DeGeneres, 2001
Vuoden 2001 Emmysin peruttu ja uudelleenjärjestely kahdesti syyskuun 11. päivän ja Afganistanin välisen konfliktin vuoksi DeGeneres antoi tarpeellisen hauska ja sydämellinen esiintyminen 53. Primetime Emmysin isännäksi.

2. Conan O’Brien, 2002 ja 2006
O’Brien tuli kuumaksi seuraavana vuonna Emmysin isäntänä, jolloin hänen ensimmäinen isäntänsä oli erittäin mieleenpainuva – niin ikimuistoinen hän palasi isännöimään kahdesti vielä vuonna 2003 ja 2006.

3. Jimmy Fallon, 2010
Vuoden kuluttua lavastus Loppupäivä Jimmy Fallonilla, hauska isäntä isännöi 62. Emmysin hyviin arvosteluihin. Lähes jokainen rakastaa hyvää Jimmy Fallon -hahmoa oikein?

4. Jane Lynch, 2011
Lynch oli ensimmäinen nainen, joka isännöi näyttelyä, sooloa, Ellenistä lähtien vuonna 2005. Hänen musiikkinsa avajaiset olivat erinomaisia, laulaen hänen kulkiessaan TV-show-universumin kautta. Kohokohdat olivat Lynchin hiljainen hetki Hullut miehetPeggy Olsen ja linja “se on maailma, jossa lukion oppilaat näyttävät suunnilleen 24.”

5. Jimmy Kimmel, 2012
Kimmelin isäntänä pitämää stuntia ei arvosteltu kovinkaan paljon, vaikka hänen “aito naisnäyttelijän” täynnä avausvalo oli meitä kadehtimassa. Avausmonologi oli kuitenkin hieman cringy, varsinkin kun hän kertoi yleisölle, “suurin osa teistä on häviäjiä.” au.

6. Neil Patrick Harris, 2013
NPH isännöi toista Emmy-palkintoaan vuonna 2013 rave-arvosteluihin. Tanssiluvut, hänen sarkastinen huumorintaju ja tietenkin hänen todelliset musiikkitaidot tuottivat talon. Lisäksi, että edestakaisin hänen ja Amy Poehlerin ja Tina Feyn välillä on Emmy-hetki historiakirjoille.

7. Seth Meyers, 2014
Heikko Seth. Hänen esityksensä Emmy-isäntänä ei ollut loistava, mutta antaa miehen tauon, 66. Primetime Emmy -palkinto lähetettiin maanantaina. Elokuussa.

8. Andy Samberg, 2015
Runsaasti slapstick-hetkiä ja yli-the-top vaikutelmia, Sambergin suoritus 67. Emmysin isäntänä oli varmasti mieleenpainuva, ja antoi meille paljon nautintoisia iloisia hetkiä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map