Kateellinen Gwyneth Paltrowin Pitkä, Lean Legsista? Tässä on uusin siitä, miten hän pitää heidät tähtikuvassa

Gwyneth Paltrowin laiha fysiikka on kateuden kohteena monissa suhteissa, hänen hämärästä kehyksestään, hänen silmäluomiinsa ja pitkisiin jalkoihinsa. Joten kun saamme näyttelijältä sisäpiiritietoa siitä, kuinka hän säilyttää muodonsa, haluamme aina tietää enemmän.

Asia: hänen uusin elämäntyylisivustollaan Goop, jossa hän jakoi salaisuuden saadakseen nämä upeat gams. Toki tiedämme jo, että hän viettää tunteja orjaksi kuntosalilla, mukaan lukien säännölliset vierailut kouluttajalle Tracy Andersonille, mutta nyt hän jakaa yksityiskohdat hänen kuntosalirutiininsa toisesta näkökulmasta.

RELATED: Gwyneth Paltrowin suosikkituotteet, paljastui!

Ennen kuin kehosi alkaa ravistella pelkkää kyykkyjä tai keuhkoja, tiedä, että tämä osa hänen harjoittelustaan ​​ei jätä sinua jello-jaloilla. Au contraire: Tällä kertaa näyttelijä kiihtyy runollisen ulottuvuuden merkityksestä – elimistämme oleva sidekudos, jota lääkärit harkitsevat nyt rakenteen tai asennon elimenä.

“Parhaimmillaan se on ohut kalvo, joka kattaa kaikki lihastemme”, kertoo Goop, rakenteellinen integraattori Lauren Roxburgh. “Pahimmillaan se sitoo yhteen solmuja, kipua, jännitystä ja paksuutta, estäen kehomme kykyä käyttää täysiä liikkumismahdollisuuksiamme ja sitten vakiinnuttaa kehon taipumuksia rajoittaa itseään ja lyhentää. vaahtotela, Lauren voi kohdistaa kehon uudelleen, poistamalla paksuuden, turvotuksen, toksiinien ja epätasapainon. “

Joten tämä harjoittelu todella auttaa meitä näyttämään pidentyneeltä ja säteilevältä? Kysyimme Equinox Tier 3 Plus -valmentajasta Adam Scherstenistä, jos meidän olisi todellakin noudatettava G.P: n ohjeita. “Fascea on kuin kolmiulotteinen hämähäkinverkko, joka kulkee koko kudoksen läpi”, hän kertoo Tyylissä. “Kun pysyt istuma-asennossa suurimmaksi osaksi päiväsi työpöydällesi, ne pienet” hämähäkit “ompelevat hihnanne lyhyen, koska polvet ovat taipuneet, ne ompele vasikat lyhyeksi, koska istut, ja ne ompele hip-flexors ovat lyhyitä. Siksi nämä lihakset pysyvät supistuneina ja alkavat siten kiristää ja lyhentää. “

Joten kun päivä on vaahterulla, on todella älykäs liike. “Vaahtorullan käyttäminen rikkoo verkkoja, jotka pitävät sinua niissä lyhennetyissä asennoissa”, Schersten sanoo. “Ajan jälkeen se auttaa lihaksia venyttämään koko pituudeltaan, mikä auttaa sinua pysymään pidemmäksi, johtaen siis pidempään, vähäisempään näköiseen kehoaseen.”

Vähärasvaisempi runko ja kivuton elämäntyyli? Myytiin!

RELATED: Katso Gwyneth Paltrowin muuttuva ulkoasu Celebrity Transformations-galleriassamme

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − = 46

map