Kate Spaden sisar sanoo, että suunnittelija kärsi vuosien mielenterveydestä

PÄIVITETTY 6. 6. 18: Nimetön lähde lähellä Kate Spaden perheelle on kertonut Ihmiset Lehden, jonka Spaden sisko, Retta Brosnahan Saffo, on pitkään ollut hämmästynyt suunnittelija. Tämä on ristiriidassa lainausten kanssa. Saffo antoi lehdistölle tiistaina Spadeista.

“Perhe on tyrmistynyt ja surullinen, että tämän suuren murheajan aikana Kate n sisko, joka on ollut poissa koko perheestä yli kymmenen vuoden ajan, päättäisi päätyä perusteettomiin kommentteihin”, lähde sanoi. joku, joka ei tuntenut häntä lainkaan. “

Kate Spaden odottamaton kuolema herättänyt muotimaailmaa ja julkkiksia samoin, mutta sisarensa Reta Brosnahan Saffon mukaan se ei ollut aivan yhtä odottamatonta. 

Sähköpostissa, joka lähetettiin kotiinsa Santa Feessa, New Mexico, Saffo kertoi Kansas City Star että kuuluisa suunnittelija kärsi heikentävästä psyykkisestä sairaudesta viimeisten kolmen tai neljän vuoden ajan ja oli itsekologisesti alkoholia. Saffon mukaan hänen perheensä yritti auttaa Spadea, mutta hän oli vastustuskykyinen, koska hän oli huolissaan siitä, miten se vaikuttaisi hänen “onnellisena menestyvän” brändinsä.

“Minulla oli lentänyt Napa ja NYC useita kertoja viimeisten 3-4 vuoden aikana auttamaan häntä saamaan hoitoa, jota hän tarvitsi (sairaalahoito),” hän kirjoitti. “Tulin niin hyvin lähelle saada hänet käymään hoitoon (samaan paikkaan Catherine Zeta-Jones meni menestyksekkään kaksisuuntaisen hoidon ohjelmaan). Puhuin heidän kanssaan puhelimessa (ei kerro heille tarkalleen, kuka potilas olisi.) He suostuivat lentämään ja puhumaan hänen kanssaan ja ottamaan hänet mukaansa hoitokeskukseen. ” 

Valitettavasti hän oli valmis menemään, mutta päätti olla viime hetkellä. “Loppujen lopuksi hänen brändinsä” kuva “(onnellinen menestys Kate Spade) oli tärkeämpi hänen pitääkseen yllä. Hän oli ehdottomasti huolissaan siitä, mitä ihmiset sanovat, jos he löytävät.”

“Useiden yritysten jälkeen olen vihdoin päästää irti”, Saffo jatkoi. “Joskus sinä et voi pelastaa ihmisiä itsestään!” 

RELATED: Kate Spade Bagin voima

Saffo välitti myös anekdoottia Spaden kiinnostuksesta Robin Williamsin kuolemasta vuonna 2014. “Meitä oli surkea / surullinen”, Saffo sanoi näyttelijän ohi. “Mutta hän jatkoi katsomassa sitä ja katseli sitä uudestaan ​​ja uudestaan. Mielestäni suunnitelma oli jo liikkeessä niin kauas kuin silloin.”

Hänen sisarensa ei ole ainoa perheenjäsen, joka kommentoi Spade’n ilmeistä kuolemaa itsemurhalla. Hänen sertinsä, näyttelijä David Spade, otti sosiaalisen median ilmaista on sydänsärky. 

RELATED: Kate Spaden paras yritysneuvonta vuosien varrella

“Katy allekirjoittaa kirjaani, rakastan tätä kuvaa hänestä, niin kaunista, etten usko, että kaikki tietäisivät, kuinka vitun hauskuus oli … sen karkea maailma siellä on ihmisiä, yritä jäädä kiinni”, hän kirjoitti yhdessä kuvan kanssa.

Jos sinä tai kuka tahansa, jonka tiedät, tarvitsee apua, ota yhteyttä Kansallinen Suicidal Prevention Lifeline osoitteessa 1-800-273-TALK tai suicidepreventionlifeline.org.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − 29 =

map