Kate Mossin pikku sisar Bares hänen Butt Tattoo Bikini Insta

Kate Mossin 19-vuotiaan sisaren Lottie näyttää mallinnus alas pat-just kuten hänen kuuluisa iso sis. Lottie otti Instagramia maanantaina ja osoitti positiivista kykyään hyvin paljastava bikinit, jotka jättivät vähän mielikuvitusta, mukaan lukien vähän mustetta … aivan takana.

TK
Lottie Moss / Instagram

Lottie oli hänen “Ei sinun” tatuointi täydellä näytöllä hänen uimaan valokuvassa, jonka hän kuvaili, “La la la la la.” Olipa kyseessä “Los Angeles”, jossa Lottie havaittiin sunnuntaina tai huolettoman ilmaisu itsensä laulamisesta, emme tiedä, mutta tiedämme, että tämä ei ole tuskin hänen ensimmäinen haastattelu bikinitapahtumien maailmaan.

Hänen bikininsa ja tatuoitujen Instagram -kuviensa perusteella hän ei näytä siltä, ​​että häneltä olisi vaikea kuvitella musteensa, mutta silti tämä “gramma oli erityisen mallikas.

VIDEO: Kate Moss nauhoittaa alastomia kasmirmen kampanjaan

Kaikissa oikeudenmukaisuuksissa Lottie on allekirjoitettu malli itsessään, joten ei ole kovin yllättävää nähdäkseen hänelle rock-mallin pelin. Hänet on allekirjoitettu Lontoossa, Pariisissa, New Yorkissa ja Milanossa, mikä on melko vaikuttava, jos sinä kysyt meiltä.

Lottie Mossin uusi Chanel-kampanja tekee Kate Proudista

Näyttää siltä, ​​että Lottie seuraa Kateen jalanjälkiä alas catwalkin jälkeen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map