Kate Middleton Yksityiskohdat Hänen oppilaspäivänsä opiskeluarkkitehtäväksi harvoissa kirjeissä

Ennen kuin Kate Middleton oli Catherine, Cambridgein herttuatar, Prince George, Prince Charlotte ja Prince Louis ja Prince Williamin vaimo, hän oli St. Andrewsin yliopiston opiskelija.

Hänen elämässään on esivalokuvavalo, jota fanit usein unohtavat, mutta Middleton muistutti jokaista harvinaista kirjettä, joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna helmikuussa.

Kuninkaallinen kirjoitti esipuheen tulevalle National Portrait Gallery -näyttelylle, joka kutsuttiin Victorian Giants: taiteellisen valokuvauksen syntymä, ja siinä hän kuvailee, mitä hänellä oli nuorena valokuvausopiskelijana, ja mitä hän ajattelee lapsuudesta.

Kate Middleton Fashion Commonwealth
Getty Images

“Tämä [viktoriaaninen] aikakausi valokuvauksen historiassa on pitkään kiinnostunut minusta. St. Andrewsin yliopiston opiskelijana valitsin sen aiheeksi minun perustutkimustani ja valokuvien erityisesti lapsista, jotka ovat pääasiassa näyttelyssä , ovat minulle todellisia etuja “, hän kirjoitti.

“Nämä valokuvat antavat meille mahdollisuuden pohtia lapsuuden säilyttämisen ja arvostuksen merkitystä, kun se kestää.” Lapset olivat erityisen tärkeitä Victorian mielikuvitukselle, ja heitä juhlittiin heidän näennäisesti rajaton potentiaalinsa puolesta. virallisesta työstäni ja hyväntekeväisyysjärjestöistä, jotka olen valinnut tukemaan, ja todellakin roolini nuoren perheen äidinä. “

Näyttelyn esipuheen kirjoittamisen ohella hän kirjoitti myös kuvatekstejä joistakin itse valokuvista Kensington Palacein mukaan. Vaikka tämä venture into valokuvaus maailma saattaa tuntua yllättävältä niille, jotka vain tietää Middleton hänen kuninkaallisen tehtävänsä, hän on pitkään ollut mestari valokuvataide muodossa. Hän otti myös prinssi Georgein ja prinsessa Charlotten itsensä takaisin kouluun, kuten monet vanhemmat.

Duke ja herttuatar Cambridge ovat erittäin tyytyväisiä jakamaan kaksi valokuvaa Prinsessa Charlottesta Kensington Palaceissa tänä aamuna. Kuvat saivat The Duchess vähän ennen kuin prinsessa Charlotte jäi ensimmäisenä päiväkotipäivänään Willcocksin lastentarhassa.

Kensington Palacein (@kensingtonroyal) yhteinen viesti

RELATED: Kate Middleton ja kaikki Royal Women on käytettävä tätä rajoittavaa lisävarustetta jokaiseen yleisöön

Hänen taitonsa on aiheuttanut hänet rikkomaan kuninkaallista perinnettä ottamalla ensimmäiset George- ja Charlotte-valokuvat yhteen ja kuningatar Elizabethin virallinen valokuvaaja Hugo Rittson Thomas kehui taitojansa vuoden 2016 haastattelussa.

“Luulin, että he olivat upeita kuvia, kauniisti ammuttiin”, hän sanoi Ihmiset. “Hän tarttui lapsensa iloon, onnellisuuteen ja nuoruuteen, mikä on ihana asia ja joskus vaikea tehdä vanhempana.”

Middleton vieraili näyttelyssä 28. helmikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 + = 65

map