Kate Middleton ja Prinssi William Once erosivat jälkeen perheen loma menneen väärin

Jos joudut selvittämään todellisen tarinan satu-romaanin juonilinjan, löydät muutamia asioita, jotka ovat hyvin samankaltaisia: ruhtinas. Palatsi. Ikuisten rakkaustarina. Ja tietysti valtava, houkutteleva häät. 

Todellisessa elämässä rakkaustarinoita ovat harvoin ulkoavaruudeltaan ekstravagantteja, kuten Disney-sopeutumisessa, mutta luultavasti lähimpänä elokuvaleikkaamme on Prince William ja Kate Middleton IRL romanssi.

Katsomalla heitä rakastumaan, menemään naimisiin ja aloittamaan perheensä yhdessä yleisön silmissä on katsojia kutsua sitä “ajattomaksi” tarina, joka “saa sinut uskomaan iloisesti aina”, mikä on eräänlainen paljon elää aikeissa. 

Mutta jopa klassisen rakkaustarinoinnin ansiosta ei ole kaikki ollut auringonpaistetta ja ruusuja Willille ja Kate. 

Prinssi William and Kate Middleton wedding embed
Chris Jackson

Itse asiassa oli aika, jolloin herttua ja herttuatar Cambridgen kutsui sitä irti ja hajosi keskenään, lopettaen tilapäisesti heidän suhteensa kokonaan. 

Tiedämme, on vaikea uskoa, mutta pysy kanssamme. 

Kate Middleton lead
Max Mumby / Indigo

Ennen kuin prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis olivat koskaan ajattelussa heidän mielissään, Will ja Kate olivat viimeaikaisia ​​korkeakoulujen ryhmiä keskellä pitkän matkan suhdetta, ja he löivät vakavan karkean laastarin. He olivat olleet päivätty neljä vuotta, mutta asuivat toisistaan ​​- Middleton Lontoossa ja Prinssi William Dorsetissa armeijan kasarmissa – kun loma taistelivat.

Vuoden 2006 lopulla, Popsugar kertoo, että Middletonin perhe kutsui Prinssi Williamin juhlistamaan uudenvuodenaatonsa heidän kanssaan. Aluksi hän hyväksyi, ja kaikki näyttivät täysin ruusuiselta, mutta pian muuttui. Oletettavasti hän muutti mieltään, kun viettää lomia Sandringhamissa Queen Elizabethin kanssa on tiukka kuninkaallinen perinne. Valitettavasti Kate ei saanut liittyä hänen kanssaan, koska hän ei ollut vielä naimisissa perheessä (tunnetusti kuningatar teki poikkeuksen tästä säännöstä Meghan Markleille).

Kuten voitte kuvitella, tämä aiheutti paljon jännitteitä parin välillä. 

Tämä yhdistettynä etupäässä olevan pitkän matkan ja paparazziin yhä aggressiivisempia Middletonin suhteen, kun hämmennyshuhuja syttyi, aiheuttivat lyhyen mutta merkittävän hajoamisen. 

Will ja Kate lopulta sovittelivat ja aloittivat onnellisina, mutta vuosikausia myöhemmin, kun he olivat mukana, he nousivat taas … heidän sitoutumishaastattelunsa aikana. 

RELATED: Prinssi Harry oli murheellinen lopullinen keskustelu hänen Ex ennen naimisiin Meghan Markle

“No, luulen olevani rehellinen, en usko kaikkea, mitä lukee paperissa, mutta tässä nimenomaisessa tilanteessa jakautuimme hieman”, Prince William myönsi ensimmäistä kertaa julkisesti.

“Mutta se oli vain, me molemmat olimme hyvin nuoria, oli yliopistossa, olimme eräänlaisia ​​sekä löytää itsemme sellaisina ja erilaisina merkkeinä ja tavaroina, vaan yritimme löytää omaa tapamme ja kasvatimme, ja joten se oli vain vähän tilaa ja vähän sellaisia, ja se kehittyi parempaan suuntaan. ” 

Middletonilla oli myös mielenkiintoinen haltuunotto. 

Kate Middleton embed
Chris Jackson

“Ja minä ajattelin, etten ole ollut kovinkaan tyytyväinen siihen, mutta itse asiassa se sai minut vahvemmalta henkilöltä”, hän sanoi. “Tiedät itsestäsi, ettet ehkä ole ymmärtänyt, tai luulen, että sinä voit olla täysin tyytyväinen suhteeseen, kun olet nuorempi ja arvostin minua aika hyvin, vaikka en ajattelin sitä tuolloin Katselemalla sitä takaisin. ” 

Ehkä hajoaminen ei ole satunnaisen romaanin tavanomainen luku, mutta selviytyäkseen näistä vaikeista hetkistä tuntui siltä, ​​että Will ja Kate suhtautuivat yhä voimakkaammin, ja siksi ei voisi olla täydellisempi kuva.. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 78

map