Kate Middleton ilahduttaa Blush-Hued-yhtyeessä

Kate Middletonin ja Prinssi Williamin viimeisimmän pysähdyksen jälkeen nousi viileä tekijä. Paria toivotettiin tervehtimällä tuulettimien joukkoja Elizabethin esikaupungissanimetty Williamin isoäidin, kuningatar Elizabeth II: n mukaanjoka sijaitsee Adelaiden laitamilla Etelä-Australiassa.

Duke ja herttuatar Cambridge kiersi Northern Sound -järjestelmä, alueen nuoriso-musiikki- ja esityskeskus, jossa he yrittivät käsiään deejayingissa ja loivat graffitiartin Aerosol Angels. Tällöin Middleton loisti Alexander McQueenin trendikkäitä vaaleanpunaisia ​​eroja. Hän näytti yhtä ihastuttavalta kuin koskaan blush villapaidassa, jonka tyyli maven pariskunta hänen aina suosikki L.K. Bennettin nude pumput ja kudottu kytkin, myös brändin mukaan. 

Katso lisää kuvia: Suosikki Blush-Hued Pieces

Kuninkaallinen pariskunta hoidettiin rullalautailuesityksessä ja BMX ratsastustila, jossa heille annettiin rullalauta, joka oli koristeltu kenguru-kuvia ja Australian lippua vaimon Prince George, joka ei ollut läsnä retki. Duchessin kaunis vaaleanpunainen ilme on ehdottomasti suosikkiyhtyeemme, joita hän on kuluttanut matkansa aikana, ja emme voi odottaa, mitä hän pukeutuu Royal Tourin lähipäivinä!

Pysy kuulolla, kun seuraamme herttuakaan aina Royal Tourin viimeisten päivien aikana ja klikkaamme galleriamme läpi Kate Middletonin ikimuistoisimmista asuista koskaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 85 =

map