Kate Hudson puhuu siitä kuuluisasta Red Carpet Momentista Jennifer Anistonin kanssa: “Hän meni sisään Butt Squeeze!”

Kate Hudson on erittäin mukava kehossaan – ehkä siksi, että se on niin hieno – ja muutkin arvostavat sitä. Conan O’Brien huomautti tämän näyttelyyn torstaina viitaten kuuluisaan leikkeeseen 2015 Golden Globe -punaisesta matosta, kun Jennifer Aniston käveli Hudsonin luokse ja tarttui hänelle. “Hän meni pussin puristukseen, katso, tytöt ovat pehmeitä, tiedät olevamme kosketuksellisia, me haluamme puristaa ja koskettaa, halata ja omaksua, se ei tarkoita, että se menee pidemmälle”, sanoi Hudson. “Se voi aina olla”, haastoi O’Brien.

Konsepti, joka oli mukava kehosi kanssa, tuli paljon haastattelun aikana, sillä tämä on Hudsonin uusi kirja Hyvin onnellinen: terveitä tapoja rakastaa kehosi on noin. “Mieluummin alasti kuin pukeutunut”, hän kertoi O’Brielle. “Perheeni on aina ollut mukavasti alasti.”

RELATED: Kate Hudson näyttää Abs-olutely Toned Her Hyvin onnellinen Miami-kirjan allekirjoittaminen

Mutta se kesti hänen aikansa päästä niin, hän myönsi. Koska lapsi hän ei ollut aina mukava, kun hänen äitinsä, Goldie Hawn, pukeutunut joitakin pörröinen outfits. “Kun olet tanssija, olet hyvin tyytyväinen kehosi ja äitini oli tanssija, joten äiti tulee alas portaita alas … ja hän olisi pieni määrä ja olisin kuin, “Äiti, tee jotain, peitä itsesi. Sitten, kun vanhempi, sinä olisit kuin,” OK, ottakaamme kaiken pois! ” Ei, kuten, kummallinen tapa! ” Hän jatkoi: “Osa siitä, mihin kirjaani avautuu, on hyväksyntä ja se hetki, mihin mennä,” OK, aion oikeasti katsoa, ​​mikä on oikeassa edessäni peiliin ja olemaan tyytyväinen siihen, koska se on minun’-ja hyväksy se. Se perhe, josta olen peräisin. “

RELATED: Et koskaan usko mitä Kate Hudsonin “Rowdy” -lapset tekivät nukkumassa

Katso Kate Hudson puhuvat Jennifer Anistonin tarttumisesta Golden Globesin punaisella matolla videon yllä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 16 = 20

map