Kate Hudson ja Dakota Fanning Adorably Sip Samppanjaa kankaista #TIFF

Unohda juominen kristalliuristeista.

Viikonloppuna A-listaajat, kuten Anne Hathaway, Sigourney Weaver, Lupita Nyong’o ja kymmeniä enemmän kokoontuivat rajan yli vuoden 2016 Toronto International Film Festivalille, jossa myös pääsimme tähtiin ja otimme monta muotokuvaa yksinomaan. Ja vaikka tärkein syy festivaalin olemassa on edistää uusia elokuvia, älkäämme unohtako, se myös tulee runsaasti unohtumattomia-to-aamu juhlia.

Kate Hudsonille, joka on valmis edistämään hänen uusinta hankettaan, Deepwater Horizon, oli kyse siitä, että olit hyvä aika. 37-vuotias näyttelijä otti instagramissa maanantaina jakamaan hilpeä laukaus itsestään ja punaisen matonsa säännöllisestä Dakota Fanningista, joka siemailen Veuve Clicquotia suoraan mini Champagne -pulloista kynttilänvalossa olevasta ruokapöydästä. Hudsonin stylisti, Sophie Lopez ja ystävä Alexandra Trustman liittyivät vaaleisiin kauneuksiin.

#TIFF ����❤️���� #DeepwaterHorizonMovie

Kuva, jonka on lähettänyt Kate Hudson (@katehudson)

Mitä muuta on tapahtunut festivaalilla, Fanning päästää meidät hänen punertavaan mekoonsa hymyileviin hymiöihin, jotka näyttävät tango-tanssivaa emojia.

��������������������������������

Kuva, jonka kirjoitti Dakota Fanning (@dakotafanning)

RELATED: Sisällä Tyylissä ja HFPA: n 2016 TIFF Bash

Pidä heidät tulevina, hyvät!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 + = 89

map