Kate Hudson & Hänen Veli Jaa (Totally Unexpected) Favorite Workout

Ei ole epäilystäkään siitä, että Kate Hudson ja hänen (super seksikäs) veljensä Oliver Hudson voittivat geneettisen arpajaiset. Mutta heidän hyvään ilmeensä ja rakkautensa lisäksi äidille (näyttelijä Goldie Hawn) he jakavat vielä yhden yhteyden: heidän kuntoutuksensa, joka on inspiraationsa uuden FL2-miehen Fableticsin linjasta. Hudsonin sisarukset istuivat Tyylissän johtavan uutistoimittajan, Kim Peifferin, paljastamaan, kuinka he pysyvät yhdessä (ja miten he putoavat pois kunto-vaunusta) sekä ikuisen perheperinteen. Plus, Kate jakaa suosikki “harjoittelunsa” kaikille.

Fableticsin vaatetuslinja on niin hämmästyttävä. Mikä oli sinun inspiraatiosi laajentamista miesten linjaan?

Kate Hudson: No, ennen kaikkea rakastan miehiä. Minulla on kolme veljeä. Joten olen aina ostoksilla miehille. Joten, jos olen koskaan tekemässä jotain, tulee olemaan miesten osa siihen. Kun olin tekemässä sitä, ilmeisesti minun mennäni on [Oliver] tälle, joten aloin puhua siitä ja sitten olin kuin: “Tiedäthän, tulkaa ja teen sen yhdessä. Ja täällä olemme. “

Oliver Hudson: Rehellisesti, sain nähdä vaatteita ja rakastin vaatteita. Siinä se alkoi minun kanssani. Kate pyysi minua tulemaan ja olemaan osa tätä, enkä rehellisesti tiedä, mitä se merkitsisi. Menin sinne ja se oli mahtavaa. Paikka oli mahtavaa. Vaatteet olivat hämmästyttäviä, ja sanoin: “Joo!” Tässä minä asun, ja voin todella puhua tästä kuulumatta idiootiksi, koska nämä ovat päiväni univormuja. Pudotan lapset pois koulusta ja sitten selvitän, ja sitten elän elämäni erittäin mukavalla tavalla. Se ei ole muodikas, mutta näytät hyvältä. Tiedät mitä tarkoitan? Et ole jatkuvasti näyttänyt kuin tämä schlubby jätkä koko päivän.

Siellä on tämä valtava työntö kohti athleisure.

KH: Tiedän. Minusta tuntuu, että tulimme ja sortimme vähän ihmisiä. Ihmiset olivat kuin “Mitä siellä tapahtuu?” ja olimme sellaisia ​​kuin “me yritämme muuttaa tapaa, jolla näemme urheilullista kulumista”. Ajattelin, “Tehdään jotain kohtuuhintaista, mikä voi tuoda suuremman ja suuremman alustan naisille voidakseen motivoida itseään”, koska mielestäni se on suuri motivaattori.

VAI NIIN: Athletic-vaatteet ovat hyväksyttäviä naisten käytettäväksi nyt ja käyttää päivittäisiä univormujaan. Menen takaisin miesten linjaan, miehet eivät ole koskaan olleet sitä. Olet joko pukeutunut neoniin, näytät siltä, ​​että työskentelet koko ajan tai sinulla on tavallisia vaatteita – joten tämä on mukava tapa esitellä itsesi yhteiskunnassa ilman, että näytät, että olet juuri juossut maratonia.

RELATED: Kate Hudson hiihtelee hiuksiaan lobaan

KH: Haluat olla söpöjä, mutta haluat olla mukava. Koko asia on, että haluat asioita tuhota sinut sisään. Teimme nämä uudet saumattomat leggingsit, jotka ovat niin hyviä. Olen niin innoissani heistä. He vain, kuten, kaikki. Ugh. Joka tapauksessa, se on todella hauskaa.

Kerro meille harjoitusrutiinistasi.

VAI NIIN: Tein luokan nimeltä Circuit Works, joka on todella hieno, Santa Monicassa. Ja sitten teen paljon uimarantoja ja painoja. Steve Zim, tiukempi U, tämä pieni kuntosali Culver Cityssä. Laitteet ovat peräisin 90-luvulta, mutta se on vain paikka. Kukaan ei häiritse sinua. Se on mahtavaa. Ja nyt se on kiinni. Kaikki nämä valtavat julkkikset ovat, ja yhtäkkiä he ovat tässä outoisessa pienessä kuntosalissa, ja Steve, kuka omistaa sen, on kuin “mitä tapahtuu?” ja olen sellainen, “en tiedä.” Ihmiset löytävät sen, koska he kuulevat, että se on poissa tieltä ja … joten haluan sekoittaa sen. Rakastan olla rannalla. Olen tehnyt sen Angien kanssa, ystävämme Angie Greenin kanssa, joka työskentelee meidät rannalla, ja hän on hieno.

RELATED: Kuinka Kate Hudson pysyy motiivina hänen kunto rutiininsa kanssa

Oliver and Kate Hudson Fabletics
Kohteliaisuus

KH: Hän on mahtava. Hän on todella innostava.

VAI NIIN: Ja, hän tekee minun persettäni. Hän painaa kovaa, missä minä olen, “Pysähdy!” Mutta vain rannalla on hyvä, juoksu ja sinä hyppäät meressä.

Ja sinä, Kate?

KH: Olen kyllästynyt, joten teen kaiken Pilatesista, nyrkkeilyyn, pyörimiseen, barre-luokkaan, tanssimiseen. Nukkumaan.

VAI NIIN: Olen todella hyvä palauttaa.

Onko sinulla suosikki harjoittelu?

KH: Palautus on suosikkini.

KH: Olemme Bloody Mary -perhe. Rakastamme Bloody Mary. Äiti alkoi siitä. Meillä oli tapana olla, “Ew! Mikä tuo on? Bloody Mary? “Ja sitten yksi uudenvuoden aamu, me kaikki menimme Woody Creek Tavernille Aspenissa ja kaikki saivat Bloody Marys, ja sanoin:” OK, hyvä, yritän. “Ja minulla oli ensimmäinen verinen Mary . Se oli siinä!

VAI NIIN: No, Pa-isämme-juomat Clamato Marys. Hän pitää Clamato-simpukan tomaattimehusta. Kelami mehu, kun olet hungover, tarkoitan, se pahenee?

KUVAT: Elokuva-Star-harjoitukset

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 20 =

map