Kate Bosworth avautuu hänen Oscar de la Renta-suunnitellusta häämekosta

Kate Bosworth hehkui eilen illalla New Yorkin Solomon R. Guggenheim -museossa tähtipukkin puolueen aikana, jossa ilmoitettiin Hugo Boss -palkinnon 2014 voittajalle. Boss-mekko, Kurt Geiger pumput ja Harry Winston-timanttijalat tapahtumalle liittyivät muihin kuuluisiin kasvoihin, kuten Margot Robbie, Nicola Peltz, Joshua Jackson ja Scott Eastwood. Vaikka Bosworth hämmästytti kokoonpanonsa, se oli toinen tärkeä ilme, jota hän oli käyttänyt: hänen hääpuku, jonka on suunnitellut myöhäinen Oscar de la Renta.

RELATED: Kate Bosworth syleilee syksyn suosituimmista trendeistä

“Kun tuli hääpukuani, Oscar sanoi:” Toivon, että tuntuu kauniilta mekosta kuin miehellesi. ” Ajattelin, että oli niin hienoa ajatella morsiamena, “Bosworth jakaa. “Tietenkin haluat tuntea olosi kauniiksi siinä, mitä käytät, mutta se on oikeastaan ​​henkilö, jonka kanssa olet naimisissa, joka täyttää sinut tällaisen ilon ja rakkauden joka päivä.” Ja näyttää siltä, ​​että Bosworthin aviomies, Michael Polish, todellakin tekee. “Teemme toisillemme nauramaan paljon, meillä on hauskaa”, hän sanoo. “Meidän ihanteellinen päivämäärän yö olisi luultavasti mukana pullon viskiä.”

Näyttelijä paljasti, että mekko on nyt tallennettu säilytykseen: “Se on arkistoitu! Hän teki minut kahdeksi, joten otin sen couture-arkistolle ja heillä oli heille erittäin intensiivinen prosessi läpi jokaisen kierteen. kuinka tehdä naisesta niin kaunis, ja haluan säilyttää sen. “

RELATED: Ikonialainen suunnittelija Oscar de la Renta Muistanut Julkkikset ja Muoti Elite Private Memorial Service

Mutta de la Renta ei ole ainoa suunnittelija, jota näyttelijä ihastelee – hänellä oli myös uskomattomia asioita Jason Wu (tapahtuman ajankohdasta), joka suunnittelee Bossin naistenvaatteita. “Olen sellainen Jasonin fani, hän on niin hauska henkilö”, Bosworth sanoo. “Jasonilla on vain sellainen kokemus, joka vie aikaa, hän on sellainen perfektionisti, rakastaa mitä hän tekee niin paljon ja vain näkee viivoja tietyllä tavalla.” Voit katsoa kappaleen ja ajatella “Oh, ehkä se on hieman lyhyempi, “mutta hän saa sen oikein ja muuttaa näkökulmaa. Hän on niin hyvä.”

KUVAT: Kate Bosworthin tyylikkäin ulkonäkö

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 83

map