Kate Beckinsale käytäntöjä pajamaa kastikkeella Hot Pink Barbie Heels

Matkustaminen tuntikausia voi olla poraus, joten miksi ei pistää hauskaa väriä annoksesta, jonka avulla voit piristää henkeä?

Näin Kate Beckinsale teki, kun hän astui kuumana vaaleanpunaisena jalkaansa LAXin lentokentälle keskiviikkona. Matkansa puolesta 42-vuotias Rakkaus & ystävyys tähti irrotti kaikki käsitteet käytännön jalkineet ja sen sijaan rocked puuvillakakku värillinen paria kirkas toisinpäin-toe pumput uskomme Barbie olisi varmasti hyväksytty. Kaikki hänen asuikkakomponentit eivät vaatineet näyttelijää uhraamaan houkuttelevuutta.

Brunette kääntyi silkkimäiseksi eroon ja antaa hänen pajama-kaltaiset kappaleensa kulkemaan glamouria. Hän hahmotteli harmaita housujaan sopivalla pörröisellä puserolla, jossa oli pitsiä koristeltu syvä-V-muotoinen muotoilu. Ikään kuin hänen kengät eivät olisivat riittävän naisellisia, hän sitten yhdisti ulkoasun pyöristetyt lasit ja kaksivärinen sydän-koristeltu huopa huivin hyväksi.

KUVAT: Celebrity-innoittamat asut, jotka on käytettävä tasossa

Näin sekoitat tyylin ja käytännöllisyyden.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map