Kate Beckinsale kääntyy 42: katso hänen eniten glamouria läpi vuosien

Hyvää syntymäpäivää, Kate Beckinsale! Upea brittiläinen syntynyt tähti, joka aina onnistuu Tyylissäparhaita hiuslistoja, joissa on kiiltävät lukot ja täydet tohvelit. 

Hänen uusin elokuva costar Cara Delevingne on Enkeli kasvot, Trilleri, joka perustuu löyhästi Amanda Knoxin tarinaan. Hän on näytellyt hänen laajuutensa näyttelijänä vuosien varrella, pääosassa kaikesta muun muassa elokuvateoksista alamaailma sarja, Van Helsing ja Täydellinen muisti, sodan aikaisiin eepioihin (Pearl Harbor) ja jopa rom-coms (serendipity). 

Sen lisäksi, että näytöllä on lahjoja, olemme faneja hänen mahtavasta katutyylistään ja hänen odottamattomasta suhteellisuudestaan ​​- tiesitkö hän olevan yogi ja Missy Elliottin fani? Jotain kertoo meille Beckinsale on myös super cool äiti hänen mini-me tytär, 16-vuotias, Lily Mo Sheen. Katsokaa läpi Beckinsale’n ulkonäköä vuosien varrella, jotta näkee muistutuksen!

KUVAT: Katso Kate Beckinsale’s Changing Looks vuosien varrella  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 33 =

map