Kat Von D’s punainen häämekko on Lydia Beetlejuice Meets, No, Kat Von D

Kat Von D todella ulos Kat Von D’ed itse tämän kanssa.

Perustuu hänen esihäät häälahjaksi vieraille – veripunaisen kynttilän, jossa on ylösalaisin risti, ja mukautettu musta “En vida y en muerte” huulipunat – on selvää, että “goth glam” oli pelin nimi hänen toinen hää rukoilee muusikko Leafar Seyer tällä viikolla. 

Kyllä, koska yksi hää ei riitä, tatuoija ja hänen muusikonsa, jotka odottavat ensimmäistä lapsensa, ovat sidottaneet solmun jälleen kun he kunnioittavat kaikkea kookoa ja pelottavaa. 

Parin tunnin kuluttua kävelen käytävällä elämäni rakkaudella @thekatvond ❤️ EN VIDA Y EN MUERTE ��

Leafar Seyerin (@prrayers) jakama viesti

Taiteilija pukeutui punaiseen päällään Majesty Blackin sarvet sekä lausunto punainen Majesty Black -paita, joka oli Kat Von D ja Lydia Deetz Beetlejuice, alas kaulaan yksityiskohtaisesti.

Älä usko meihin? Tarkista se itsellesi. 

kat Von D Beetlejuice Wedding
thekatvond / Instagram, Collection Christophel / Alamy – yhteistyökumppani

Perinteisesti morsiamet ovat kuluneet valkoisina hääpäivästään, jotka ovat peräisin lähes 180 vuotta sitten, kun kuningatar Victoria itse valitsi valkoisen silkki-satiinin häät, mukaan Aika. Silloin oli äärimmäisen epätavallinen valinta, joka rikkoi tilannetta.

Tiedätkö, mikä oli perinteistä? Punainen.

Ei hay nada más hermoso que ver a dos personas tan Ajatuksia i llenas de amor Hacen en que todas nuestras vidas tengan sentido i esperanza en una felicidad eterna viva el Amor ja elävä elävä elämäsi Residenssi casados ​​en vida muerte Rafael y Katherine ❤️���� ❤️

Dave Parleyn (@daveparley) jakama viesti

Tällainen kauniisti tunnepäivä tänään. Huomenna @ prrayers ja minä saamme häät seremonia läheisille ystävillemme ja perheelleni. Tämä on ollut suloisin, eniten stressitön kokemus, jossa me jatkuvasti rakastuimme toisiamme uudestaan ​​joka päivä laskemalla. Tämä on kuva kolmesta neilusta, joita rakkaat ystäväni @majestyblack toivat meitä tänä iltana harjoituksen ja soundcheckin jälkeen. Punainen neilikka on @prrayers suosikki kukka, ja 3 edustavat häntä, minä ja meidän suloinen poikavauva lisäämme perheelleni. Voin vain sanoa, että olen niin kiitollinen rakkaimmista ystäväistani ja suloisesta aviomiehistänni. ❤️ Lopuksi, kiitos kaikille rakkaudesta ja ymmärryksestä siitä, että huomenna alkaa todennäköisesti olla siirtymässä pois puhelimemme jonkin aikaa olla mahdollisimman läsnä niin kaunis päivä. X

Kat Von D: n (@thekatvond) yhteinen viesti

RELATED: Kat Von D on raskaana ensimmäisen lapsensa kanssa, ja hän on jo nimitetty

Kuka tiesi palatessaan punaiseen oli loppujen lopuksi parempi linja historian kanssa? Tämä ei kuitenkaan näytä olevan syynä siihen, että Von D ja Seyer valitsivat sen. 

“Punainen neilikka on @prayersin suosikki kukka, ja 3 edustavat häntä, minä ja meidän suloinen poikavauva, joka lisäämme perheelleni”, Kat Von D kirjoitti Instagramissa ennen häitä. “Voin vain sanoa heti, että olen niin kiitollinen rakkaimmista ystäväistani ja suloisista aviomiehistänni. : Heart: Lopuksi, kiitos kaikille rakkaudesta ja ymmärtäväisyydestä siitä, että huomenna alkavat todennäköisesti luopua puhelimistamme jonkin aikaa olemaan mahdollisimman läsnä niin kaunis päivä. X” 

Mielestämme Lydia Deetz hyväksyy. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 + = 52

map