Karolina Kurkova on säteilevä Makeup-Free-itsekkyydessä

Karolina Kurkova sai sen hehkumaan. Äiti-kaksi on tällä hetkellä N.Y.C. Met-Galaa varten, ja hän ottaa mahdollisuuden päästä johonkin Me Timeiin (ja todistaa kuinka suhteellinen hän on). Sunnuntaina Kurkova lähetti upean makeup-free selfie Instagramissa, ja hänen otsikkona on kaikki äidit voimakkaasti nyökkäävät päänsä. 

“Tunne kuin prinsessa tänä iltana kylpyamme ja hyvät yöunet, painan nappia + joku tuo minulle aamiaisen sängyssä eikä toisinpäin :)”, hän kirjoitti rinnalla “grammaa”. “Vaikka rakastan sitä poikieni kanssa joka aamu, on mukavaa hemmotella itseäni tänä iltana ennen huomisen suurta päivää … #MetGala #KKgoestoMetGala # MetGala2016.” Mikä äiti ei voi liittyä siihen?

Tunne kuin prinsessa tänä iltana kylpyamme ja hyvät yöunet. Minun on painettava painiketta + joku tuo minulle aamiaisen sängyssä toisinpäin :) Vaikka rakastan tehdä poikilleni joka aamu, on mukavaa hemmotella itseäni tänä iltana ennen huomisen ison päivän … #MetGala # KKgoestoMetGala # MetGala2016

Kuva, jonka Karolina Kurkova (@karolinakurkova) on kirjoittanut

KUVAT: Paras No-Makeup Selfies Instagramissa

Ja vaikka rakastamme hänen kuvatekijänsä, emme halua sanoa, kuinka upea hän näyttää kuvassa. Itse asiassa malli voi näyttää vielä upealta ilman meikkiä kuin hän tekee sen kanssa. Klikkaa nyt galleriaamme nähdäksesi parhaan makeup-free selfies Instagramissa. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 4

map