Karlie Kloss vain sijoittui hänen kauhansa listalle Kauneus keikka

Karlien Klossin ämpärien lista sai vain hieman lyhyemmän. Kode with Klossyn supermalli ja perustaja on juuri laskeutunut kauneuskilpailu, jota hän on aina halunnut, koska hän aloitti mallinnusuransa. Kloss on nimeltään muun muassa Kendall Jenner, Joan Smalls ja Misty Copeland, kuten Estée Lauder Global Spokesmodel ja Brand Ambassador. 

“Se on unelma, joka liittyy Estée Lauderin perheeseen”, Kloss sanoi lausunnossaan. “Olen innostunut brändin perinnöstä ja arvoista – Estéen yrittäjähenkeestä itselleni yhdentymätöntä sitoutumusta luomaan parhaiten naisten luokkatuotteita ympäri maailmaa. En voinut olla ylpeä ja ylistetty olemasta osa tällaista ikoninen brändi. “

Karlie Kloss Estee - Embed
Estee Lauder

RELATED: 21 Karlie Klossin suosituista asioista

Itse asiassa tämä on ollut jotain, mitä Kloss on työskennellyt siitä lähtien, kun hänet löydettiin St. Louisin kauppakeskuksessa lukiossa. “Koko urani, jolla on kauneussopimus, on ollut minun ämpärien listan yläreunassa”, hän sanoi brändin haastattelussa. “Kun olin lentokoneella, joka matkusti elämästäni yläasteen oppilaana St. Louisissa ja rinnakkaiselämässä NYC: n muotimallina, olisin päivittänyt unelmani. Minun on löydettävä lehti, joka sanoo:” Bucket List : Estée Lauder kauneussopimus. ” Se on surrealistista, ja olen todella kiitollinen ja innoissani. Minulle on kunnia olla osa brändiä, jolla on niin rikas perintö. Estée Lauder on creme de la creme! ” 

VIDEO: Kansi takana Karlie Klossin kanssa

 

Hänen brändinsä kampanjat virallisesti alkavat heinäkuussa. Mitä hänen suosikkituotteistaan ​​on? Kloss ihailla Pure Color Envy Sculpting -huulipunaa, Double Wear Stay-in-Place -ruokaa ja Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Cell Power Creme. Lisää ne ostoslistaan, stat. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 14

map