Karlie Kloss on tullut niin kaukana siitä, kun hänen ensimmäinen NYFW kiitotie 10 vuotta sitten

Karlie Kloss on kävellyt koko maailmassa, mutta jopa pro-supermalli, kuten hänen, joutui lähtemään jossain, ja jossain oli Calvin Klein -messu vuonna 2007.

Paljon kuin nuori uupumus Kaia Gerber (joka käveli ensimmäisessä näyttelyssään – myös Calvin Klein torstaina), Kloss osui ensimmäiseen kenttään, kun hän oli riittävän nuori toisen asteen oppilaaksi ja ei hidastunut.

Kymmenen vuoden kuluttua Kloss on mennyt pitkälle, ja heijastavalla Instagram-postilla hän osoitti, että hän tietää sen.

tk
Chris Moore / Catwalking / Getty

“On vaikea uskoa, että 10 vuotta sitten tällä viikolla tulin NYC: lle ensimmäisestä NYFW: stäni. Sen jälkeen 20 minuutin kiitotienäytöksessä elämäni muuttui”, hän kirjoitti torstaina.

“En olisi voinut kuvitella seuraavien kymmenen vuoden seikkailuja, jotka ovat tulleet, se on ylittänyt kauas villiimmillään olevista unelmistani. Olen ikuisesti kiitollinen @calvinkleinille, joka antoi minulle ensimmäisen mahdollisuuden, en koskaan unohda sitä. sydämeni pohjasta kaikille, jotka ovat olleet osa tätä villi ratsastaa. #TBT : Heart: :punastua: : Pray_tone2:.”

TK
Marc Piasecki / WireImage

RELATED: 15 valokuvaa, jotka näyttävät miten Crazy-Tall Karlie Kloss on

Olemme melko kiitollisia, kun saamme todistaa hänen “villi ratsastaa” samoin. Seuraava malli? Victoria-salaisen kiitoradan lyöminen marraskuussa. Kloss ansaitsee tietenkin tietenkin enkelin siivet.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 72

map