Karlie Kloss käytti Cindy Crawford -paitaa ensimmäisellä koulupäivänään

On yleisesti pidetty väärinkäsitys, että et voi olla todella, todella, naurettavan hyvän näköinen ja fiksu. Mutta kauaskantoiset ajattelijat ympäri maailmaa voivat kiittää Karlie Klossia siitä, että tämä epäonnistunut teoria käännetään sen päähän. Aikana 23-vuotiaana malli malliksi sekä Kode with Karlie Scholarship nuorille tytöille että NYU: n Gallatin School of Individualized Study -lehdessä. Hänen ensimmäisen koulupäivänsä Washington Square Parkin kampuksella hän ohjasi erästä suurta.

RELATED: Katso kuinka ihastuttavasti innoissaan Karlie Kloss on ensimmäiselle koulupäivälleen

Kun instagrammi valokuvan aiemmin itsenäisenä valkoisena puseroina ja farkuina, hän keräsi tummansininen neuletakki, jossa ei ollut muuta kuin legendaarista mallia Cindy Crawfordin nimi etupuolella. Vintage-tyylinen miehistön kaula LA cool-girl brändin Reformation (118 dollaria; thereformation.com) on sopiva valinta, koska Crawford itse teki lyhyen harjoittelun Northwestern yliopistossa tutkia kemian tekniikkaa, mikä osoittaa, että aivot ja kauneus ehdottomasti olla yhtä aikaa olemassa.

KUVAT: Katso Karlie Klossin parhaita ulkoasuja

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map