Karlie Kloss Astiat Cannesissa! Hanki 411 hänen kauneuden rutiinistaan ​​ja olemisesta BFFs Taylor Swiftin kanssa

Karlie Kloss on muutakin kuin mallia. Leggilainen Instagram -voima terävällä mielenkierteellä (joka on New Yorkin yliopistossa btw) on todellinen julkkis itsessään ja kutsuu Taylor Swiftin bestie boot. Tyylissä tarttui Klossiin, kun hän osui Cannesin elokuvajuhliin muiden Lontoon Oreal Paris -puheenvuoron kanssa – ja mikä hyvä yritys pitää, ottaen huomioon Julianne Moore, Liya Kebede ja Doutzen Kroes olivat kaikki osa upeaa miestä. Ilmeisesti hohdokas tapahtuma on hänen suosikki ja osittain hobnobbing. “Lakun annoin tapaamaan Jane Fondaa täällä ja minua puhalsi kokonaan, “Kloss jakoi.” Hän on niin kaunis, mutta hän on myös hyvin hauska ja jolla on hieno persoonallisuus. Olen ollut alttiina niin paljon ulkoa, että on virkistävää nähdä ihmisiä siitä, kuka he todella ovat. “ Alla, Kloss ruokkii enemmän kaikesta Instagramista jokapäiväiseen kauneuteen miksi Swift ja hänen osuma koskettivat.

Olet ollut aktiivinen Instagramissa tämän matkan aikana. 

Rakastan Instagramia, koska se on helppo tapa jakaa missä olet ja mitä teet, samalla kun pääset nauttimaan muiden ihmisten maailmoista. Kuva on tuhannen sanan arvoinen, mikä on paljon enemmän kuin voin sanoa 140 merkin läpi!

Puhutaanpa kauneuden rutiinista. Tyypillisessä päivässä, mikä sisältää hiustenne ja meikkijärjestelmänne?

No … koska minulla on hiukseni ja meikki tehty melko vähän, kun työskentelen, pidän erittäin yksinkertaisena. Suihkuta, pestä ja kunnostan hiuksiani, anna sen kuivua ilmassa. Puhtaan ja kosteutetaan ihoni. Meikkiä varten käytän vain BB-kermaa, hieman kermajuoksua, nestemäistä vuorausta pyyhkäisemällä, ripsiväriä, ja olen hyvä mennä. Tämä kirjaimellisesti kestää 6 minuuttia, jos sellainen.

KUVAT: Secrets of Model Karlie Kloss

Mutta kerro, mikä on tärkein kauneustuotteenne?

Kädet alas, L’Oreal Advanced Care Nutri Gloss shampoo ja hoitoaine (saatavilla heinäkuussa). Se antaa minulle instant kiiltävät hiukset, joten minulla ei ole enää tarvetta käyttää muotoilutuotteita.

Sinä työskentelet parhaan parhaimman kanssa. Mikä on yksi vinkki, jonka olet ottanut takana?

Kuinka käyttää meikkiä kädelläni. Tiedän kuinka käyttää oikeaa paineita, ja jos käytän työkalua, se on aina Beauty Blender. Suurin osa menestyvistä tuotteistani on kermainen, ja se sienellä on erinomainen sekoittaa kaavat luonnollisella tavalla.

Onko olemassa kauneuden suuntaus, jota toivotte, ettei koskaan mene pois?

Tämä olkahihna, jonka sinulla ja minulla on molemmat! Se on muodikasta ja myös toimivaa, koska se on tarpeeksi pitkä laittaa ponnahtaa. 

Entä trendi, jota et halua enää nähdä?

Valkaistu kulmakarvat! Se on imartelevaa joillekin ihmisille, mutta minusta tuntuu ulkomaalainen! Silmäni ovat ilmeikäs osa kasvoistani, joten kun silmäni ovat valkaistut, tunnen mykistyksen.

RELATED: Haluatko saada Karlie Klossin Beachy Glow? Katso tämä video

Tuo on hyvä. Entä kuntorutiisi, mitä teet?

Harjoittelen ensin aamulla. Haluan juosta hyvää 20-30 minuuttia saadaksesi pienen sydänten, ja seurata jonkinlaista voimaharjoittelua, kuten Pilates. Olin Floridassa viime viikonloppuna perheeni kanssa ja uin ja juoksin päivittäin. Siellä on jotain kauniista säästä, joka tekee vain työstäsi niin huonosti.

Kuka on ollut suurin kauneuden vaikutus?

Äitini. Hän on niin upea, ja hän on aina ollut hyvin vähäinen hänen kauneus rutiinia. Minulla on erilainen muistoja lapsuuteni tuotteista, joita hän käyttää, kuinka hiukset haisivat, tuoksun tuoksu. Nämä ovat kaikki sellaisia, jotka ovat jumissa kiinni.

Se auttaa myös siskia oppimaan. Olen kaikkien tyttöjen keskimmäinen lapsi. 

Väitän keskimmäisen lapsen oireyhtymää kaikin keinoin! Sinun kaikkien on päästävä ulos talosta ja löydettävä oma ura. Mutta sisaret ovat sisäänrakennettuja parhaita ystäviä. Sinä pudotat päähän hetken ja sitten ymmärtää, kuinka paljon rakastat toisiamme.

Puhuttu BFFs: stä, kuinka sinä ja Taylor Swift olivat niin hyviä ystäviä?

Se on niin hauskaa – meillä oli vuosien varrella ollut meikkiartisteja ja valokuvaajia, joita meidän pitäisi tavata. He kaikki sanoisivat: “Sinun pitäisi tavata Taylor, olisit ystävä” tai “Sinun pitäisi tavata Karlie, rakastat toisiamme.” Joten tapasimme vihdoin ensimmäistä kertaa Victoria’s Secret -mallissa. Me lyömme sen. Olemme molemmat normaaleja tyttöjä, jotka tulevat vahvoilta ja tukevilta perheiltä ja ovat jatkaneet uraamme varhaisesta iästä lähtien. Hän on kova työntekijä. Minulla on kunnioitettava häntä.

RELATED: Katso kaikki parhaan hiusten ja meikki ulkoasut vuoden 2015 Cannesin elokuvajuhlilla

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 + = 90

map