Kardashians / Jenners myyvät vaatteensa auttamaan hirmumyrsky uhreja

Kardashian Jenner Real Real Sale
Khloé Kardashian / Instagram

Alexis Bennett

Lokakuu 20, 2017 @ 14:15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kardashian ja Jenner fanit, tänään on onnenpäiväsi. Kourtney, Khloé, Kendall ja Kylie sanovat hyvästi joitain parhaita vaatteita heidän komeroissaan. Joten tämä on sinun kerran-in-a-life-mahdollisuus saada joitain niiden suunnittelijan duds maksamatta täysi hinta.

Tytöt julkaisevat 20. lokakuuta esineitä suunnittelijoilta, kuten Stuart Weitzmanilta, Célineilta ja Michael Korsilta The RealRealin verkkosivuilta. Paras osa: osa tuotosta hyötyy Puerto Ricon yhdistyksen puolesta, joka aloittaa saaren ensimmäinen rouva Beatriz Rosselló, joka tukee hirmumyrsky Irma ja Hurricane María.

RealRealin verkkosivuilla on yli 520 kohdetta Kardashian / Jenner-komeroista, joten on paljon vaihtoehtoja. Muista kuitenkin, että jokainen kohde on yksi-of-a-kind ja useita tyylejä on jo lentävät pois digitaalisten hyllyjen.

VIDEO: 6 sijoituskappaletta jokaisen naisen pitäisi olla

 

Jos aiot pohtia muutamia kappaleita, päästä suosikkituotteeseemme alla ja lähde RealRealin verkkosivuille ennen kuin on liian myöhäistä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map