Kardashian / Jenner Kiitospäivä oli yhtä upea kuin kuvitellessasi

Se on aina tapahtuma, kun Kardashian / Jenner-klaani kokoontuvat – ja tämä kiitospäivä ei ollut poikkeus.

Koko jengi kokoontui eilen, mukaan lukien kaikki Kardashian ja Jenner tyttäret ja heidän lapsensa, Caitlyn Jenner, Kris Jenner ja hänen poikaystävänsä Corey Gamble, Scott Disick, Kim Kardashianin aviomies Kanye West ja Kylie Jenner ystävä Tyga. Sekä Kim että Kylie jakoivat kuvan koko ryhmästä Instagram-sivuillaan. Kylie kirjoitti hänet “kiitolliseksi minun sekoitusperheelleni”, kun taas Kim yksinkertaisesti kirjoitti, “kiitollinen”, kaikissa pääkaupungeissa hänen. Rob Kardashian oli huomattavasti poissa perheen laukaisusta.

RELATED: Kuinka käyttää Choker kuin Kim Kardashian

Vaikka perhe oli upea, Kardashianin ja Jennerin Kiitospäivän sisustus ja ruoka olivat pois tästä maailmasta. Näyttää siltä, ​​että ryhmä kokoontui Khloé Kardashianin taloon ja että hän oli vastuussa monista ruoanlaittovaroista, kuten Monkey Breadista. Khloé jakoi kuvia hämmästyttävästä ruoan leviämisestä ja pöytälaatikoista, joihin kuului kätevästi pinottu kasauskeksit ja evästeet, joita näet koskaan.

Yhdessä valokuvassa hän kirjoitti: “Olen niin ylpeä itsestäni. Voinko sanoa sen?” Uusi kirjailija totesi, että hän laittaa paljon hänen leivontaan ohjeita hänen App pian. Hän myös kirjoitti: “Rakastan itse testaamista ja nähdessäni, mitä voin tehdä ja todella tehdä menestyksekkäästi! Nyt rukoilkaa, että se maistuu niin hyvältä kuin he näyttävät!”

Olen sooooo ylpeä itsestäni lol voin sanoa, että ??? Olen kuvannut jalustalle, minun keittiössäni paljon minulle paistettua ja valmistelevaa tänään, joten aion käyttää tätä sovellukseni pian! Rakastan itse testaamista ja nähdessäni, mitä voin saavuttaa ja todella tehdä menestyksekkäästi! Nyt rukoillaan maistuu yhtä hyvältä kuin ne näyttävät! Tämä apinanleipä tulee olemaan niin vitun pommi

Kuva Lähettäjä: Khloé (@khloekardashian)

KoKon keittiö

Kuva Lähettäjä: Khloé (@khloekardashian)

Kaunis paikka kaunis päivä

Kuva Lähettäjä: Khloé (@khloekardashian)

❤️❤️

Kuva Lähettäjä: Khloé (@khloekardashian)

Kylie jakoi myös videon yhdestä kauniista pöydistä.

Hyvää kiitosta

Videota lähettänyt King Kylie (@kyliejenner)

RELATED: 3 herkullista tekemistä kiitospäivän kanssa

Khloé pääsi mukaan toimintaan myös ihastuttavalla kuvalla hänen poikansa Reignin ensimmäisestä kiitospäivästä.

Ensimmäinen kiitospäivä. #siunattu

Kuva, jonka Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on kirjoittanut

Näyttää siltä, ​​että se oli eeppinen kiitospäivä todellisuuden show-perheelle. Odotatko jotain vähemmän?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 26 =

map