Kanye Westin # YeezySeason3 kiitotie Show oli poliittinen, sosiaalinen ja kyllä, muotitieto

Kanye West on vihdoin alkanut löytää hänen äänensä muotia, ja kuten hän itse ennusti, se ei ole niin paljon kuin suunnittelija, koska se on taiteilija.

Saanen sanoa alusta lähtien, että länsimaissa kampanjassaan valloittaa muotimaailma hänen monumentaalisesti järjestetyssä Yeezy Season 3 -mallissaan Madison Square Gardenissa torstai-iltapäivällä, ei siirrä neulaa hieman muotia, ainakin ei muotia liittyy käsitykseen uusien mallien luomisesta. Mutta alussa kausi, joka lupaa täyttää niin sanotut häiriöt, hänen uusin show – samaan aikaan hänen debyyttinsä Pablon elämä albumi – oli kiehtova tehokas poliittinen, sosiaalinen ja kyllä, muotilausunto, joka saattaisi saavuttaa mitä länsi on etsinyt kaikkina aikoina, mikä vahvistaa hänen kykyään enemmän kuin vain laulaa. Hänen täynnä-rafters kuuntelujuhla oli niin provosoiva ja täynnä voimakkaita sanaleikkejä ja kuvia kuten Beyoncé “Formation” video julkaistiin viime viikolla.

RELATED: Kim Kardashian palaa Blonde Kanye’s Yeezy Season 3 Showille
 
Kun West oli käskenyt DJ-asemaa puutarhan toiselta puolelta, ja hänen perheensä Kardashians ja Jenners olivat ottaneet paikkansa pukeutuneita hämmästyttävän koordinoituun Balmain-puuvillaan, joka antoi vaikutelman näyttelyn joukosta (myös Luoteis; alla), satelliittiarkki, joka peitti puutarhan lattialle rakennetun lavasarjan, vetäytyi pois paljastaakseen Yeezyn kokoelman. Se oli provosoiva, ainakin sanoen. Välitön vaikutelma oli pakolaisleirin tai post-apokalyptisen kohtauksen kohtaus, jossa yli tuhat ihmistä, kaikki muu kuin muutamat afrikkalaisamerikkalaisista tai ei-valkoisista, jotka vastasivat lännen aukiolle kutsumiseen, jotka näyttivät puhkaisevan saumoihin.

Eric Wow - Yeezy - 3
Kevin Mazur / Getty Images

Keskellä kämmenten kaltaisen rakenteen päälle muodostui kymmenkunta muuta, mukaan lukien useita huippumalleja, yhteistyössä taiteilija Vanessa Beecroftin kanssa. Lähes 20 minuuttia he olivat kaikki paikallaan, ikään kuin jäädytettiin hetkessä, vaikka toinenkin tapahtuma tapahtui heidän ympärillään. Kamera, joka esitteli kasvonsa päälle Jumbotron edellä osoittivat lausekkeita, joita voidaan lukea haastavin tai ylimielinen. Satoja ihmisiä lattialla oli yllään vaihtuvia Westin streetwear-t-paitoja, huppareita, haalareita – vain muutaman sentin sinappi, luonnonvalkoinen ja maroon. Yläosat olivat vaatteita entistä paremmin Westin aikaisempien kokoelmien kanssa, sekoitettuna Beecroftin allekirjoitusosastoihin, tällä kertaa väreillä väreillä täällä ja siellä.

Eric Wow - Yeezy - 1
WWD / REX / Shutterstock

RELATED: 6 syytä herättää #NYFW

Koko näyttämö oli täynnä symboliikkaa rotuun liittyvien epäoikeudenmukaisten ajankohtaisten kysymysten suhteen, sillä mallit nostivat käsiään vastalauseen tai rukoilivat, jotka toistuvasti kaikuivat Black Lives Matterin mielenosoituksia. Yksi piti kätensä päässään kuin se olisi ase. Mutta ehkä kaikkein hämmästyttävin kuva oli mustavalmistajamallien ryhmä – Naomi Campbell, Liya Kebede ja Veronica Webb – kävelivät tilaa lattiamatergin päällystakissa, vieressä toiset pukeutuneet lähes rättiin (alla), joka herätti oman kappaleensa “Uudet slaveet” sanat. Yksi nainen seisoi koko esityksen, joka kesti lähes kaksi tuntia, ja pakarat olivat alttiina yleisölle, mutta syytetty, mutta josta?

Eric Wow - Yeezy - 2
JP Yim / Getty Kuvat

Tässä mielessä täällä tapahtui kaksi esitystä, levyn julkaisu ja muotisuunnitelma, ja kolmasosa, jos otat huomioon julkkisten, malleja ja Kardashian-länsi-perheen spektaakkeliä, jotka kaikki ovat integroituneita selkeästi sanomaan Westin käskyä musiikki, muoti ja media maailmat. Ja se toimi niin, että hänen aiemmat esityksensä eivät ole, vaikka vaatteet itsessään eivät ole juuri muuttuneet (jotain, mitä voisit sanoa, on totta lähes kaikki nykyajan muotia). Tämä saattaa johtua siitä, että alussa, kun West loisti ensimmäisen kerran Pariisissa vuonna 2011, hän oli niin innokkaasti etsinyt muotiteollisuuden hyväksyntää, pelannut sen sääntöjä, ylikuormitettuja kiitotien silmälaseja ja vaatteita, jotka pyrkivät jäljittelemään hänen design-sankareitaan (Tisci , Alaïa, Scott, et al), sen sijaan että puhuisivat omalla äänellään.

RELATED: 5 Things You Missed Kanye Westin # YeezySeason3 Show -ohjelmassa

Madison Square Gardenissa hän näytti muotia turpeestaan ​​esityksellä, joka puhui runsaasti, enemmän kuin vain vaatteita koskaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 3

map