Kanye West Raps Tietoja Kim Kardashian jättää hänet, koska hänen orjuudesta kommentteja

Kanye West draaman viimeisen puolen ja puolen tuulen kierron jälkeen taiteilija on vihdoin jakanut uuden albuminsa, Ye, maailman kanssa.

Torstaina 40-vuotias kokoontui miehistön teollisuuden eliittien ja läheisten ystävien ja perheen kanssa improvisoitua kuuntelupuolta kohtaan Jackson Hole, Wyoming – tiedätte, uuden Calabasas.

Kim Kardashian West osallistui tietenkin ja jakoi sosiaalisen median sosiaalisen median takana olevat kohtaukset, kutsuen, että Kanye otti valokuvan, joka toimii YeAlbumin kansi matkalla puolueelle.

7-kertainen albumi on lyhyt vain 23 minuuttia pitkä, mutta länsi kattaa runsaasti aluetta, mukaan lukien korkean profiilin huijaavan skandaalin jäljessä siskon Khloé Kardashianin poikaystävä Tristan Thompson.

Kolmannessa kappaleessa “All Mine”, West raps “Kaikki nämä THATS on Christian Mingle … Se on mitä lähes saanut Tristan single”, mikä tarkoittaa, että online dating palvelun mainonta “Jumalasta keskittyneet suhteet” oli rooli huijaus draamaa Umm … on täällä enemmän tarinaa, tai “sekoaa” ja “yksinäinen” vain tapahtuu riemulla? West seuraa jakea leikkauslinjalla Thompsonin NBA-tilasta: “Jos et pallosta [Tristan] tai Kobe [Bryant], taattu, että narttu jättää sinut. “

Twitter oli täällä draamassa, mutta Cleveland Cavaliers -faneilla oli joitain kohtuullisia vastalauseita.

RELATED: 15 villi asiat Kanye West Just Said

Levy koskettaa myös kiistanalaisia ​​kommentteja, jotka West teki orjuudesta Charlamagne Tha Godin haastattelussa kuukausi sitten. Yhteenvetona: “Kun kuulet orjuudesta 400 vuotta, 400 vuotta?” Tämä kuulostaa valintana. ” Laulussa “Would not Leave”, Ye viittaa Kimin reaktioon törkeisiin kommentteihinsa, räpäyttämällä: “Vaimon kutsu” huutaa “sanomme, että menetämme kaiken. Minun oli rauhoitettava häntä, koska hän ei voinut hengittää, kertoi hänelle, että hän voisi jättää minut nyt, mutta hän ei lähtisi. “

maaliskuu For Our Lives In Washington, DC
Paul Morigi / Getty Images

Kimye 4ever.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 2 = 11

map