Kaley Cuoco nauttii Karl Cookin leukamisväri Reem Acra mekko ja Cape

Kauniin seitsemän kuukauden sitoutumisen jälkeen Kaley Cuoco ja Karl Cook virallisesti sitoivat solmun! 

Lauantaina näyttelijä meni naimisiin ammattilaishevosella upean seremonian aikana, joka sopivasti tapahtui hevostalliin lähellä San Diego, Kalifornia. 

Cuoco, joka toi mukanaan hämmästyttävän kauniin pitsin, Reem Acra-mekon ja sopivan cape, muistutti uutuushuomautustaan ​​Instagramilla, jossa kuva houkutteli pariista kukkaviljelytuilla. “Oikeudellisesti KCSQUARED 6-30-18 ❤”, hän kuvailee makea napsahtaa. 

Oikeudellisesti KCSQUARED 6-30-18 ❤️

Jälkeen, jonka @ normancook on jaettu

Seremonian aikana Cook ja Cook lukivat omat häät lupauksensa, kun he olivat naimisissa ystävänsä kanssa. Ilon ja naurun kyyneleet tulivat 32-vuotisen tv-tähden, varsinkin kun häät, joka virkaili häämatkaa, kertoi kuinka hän otti verkkokurssin, jotta se tapahtuisi. 

Kauneimmat lupaukset ������ #kcsquared @normancook @mrtankcook Ja miehistön toiveet @jamiemakeup @christinesymondshair @daniela_viviana @bradgoreski

Toinen jakelija, jonka #kaleyscrew (@kaley_cuoco_fan_) jakaa

Vastaanotto, Alkuräjähdysteoria näyttelijä vaihtaa hänen pukuansa valkoiseen pitsi-jumittui, jossa oli upotettu pääntie. Hän myös irrotti hänen matalaa slung sotkuinen pulla korkealle lonkkalevy. 

Ok anna puolue! #kcsquared �� ��

Jälkeen, jonka @ normancook on jaettu

Cookin syntymäpäivällä marraskuussa Cook upotti kysymyksen päärynän muotoisella timanttisormuksella, ja sitoutuminen jälkikäteen oli korvaamaton. Tarpeetonta sanoa, että Kaley oli kuun yli Cookin ehdotuksella. 

Kuka tiesi, että edellinen postini oli oracular. Noin kahden vuoden kuluttua sain vihdoin rohkeutta pyytää häntä naimisiin. Tämä on paras elämäni ilo ja mielestäni video näyttää, että se on myös paras yö kaleylle ….. jos hän sanoi kyllä!!!!!

Karl Cookin (@mrtankcook) yhteinen viesti

Maaliskuussa Cuoco keksi pari parin kemiaa Ihmiset, sanoen: “Hän on täydellinen otteluani, hän antaa minun herätä aamulla ja sanoa:” Haluan mennä ja pelastaa kaneja. “Ja hän sanoo:” No, anna kahvi ja lähdetään. “Ja se on me olemme samat, näkemyksemme ovat samat, moraalit ovat samat, hän on täydellinen otteluani. “

Onnittelut näille nuorille! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 34 = 43

map