Kaksoset! Kim Kardashian ja Beyoncé käyttävät samaa denim hamea (ja voit ostaa sen liian)

Keskustele kaksinkertaisesta ongelmasta! Beyoncé ja Kim Kardashian eivät ole vain rapper-aviomiehiä, ihastuttavia tyttäriä ja kadehdittavaa henkilökohtaista tyyliä, mutta nyt hekin käyttävät samoja vaatteita. Molemmat megastarit ovat äskettäin lähteneet ulos samalla vaaleansinisellä Runko Denim-kynsilakkauksella ja jopa muotoilivat kappaleen samalla tavoin. Todistavat, että loistavat muoti mielet ajattelevat samankaltaisia, Virheetön laulaja ja todellisuus-kuningatar kumpikin päätyivät ahdistuneeseen muotoiluun vieläkin enemmän denimilla, lisättiin sitten jauhe-beige-kenkiä ja ylisuuria sävyjä viimeistelemään ulkonäköään.

Katso lisää valokuvia: Beyoncé’s Best Looks Ever

Antaa Beyoncéille potkua kahdesta hetkestä, kun hän lähetti kuvallisen kuvan Instagramista hameessa. Kim lähti viime viikolla monipuoliseen tyyliin, jossa on korkea vyötärö ja runsaasti venytystä mahtavalle sopivuudelle. Yksi asia on varma, meidän on nyt lisättävä farkkukynän hame omalle kaapistollemme heti! Nosta pikkuhenkinen runko Denim Le High Pencil hame Carlyle ($ 235) nyt net-a-porter.com.

Haluta lisää? Katso Kim Kardashianin tyylikkäimmät outfit koskaan galleriassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 26 = 28

map