Kaikkien Wearing Bandanas at Coachella 2016-Tässä on käytännön syy miksi

Siirrä kukka-kruunuja, rintaliivit ja lyhyet shortsit, on uusi kuuma trendi Coachellassa tänä vuonna: syötä vinyylit. Kirjaimellisesti kaikki (tytöt ja kaverit) urheilevat länsimaista innoittamia ylimääräisiä asuineen. Kolme päätavoitetta näemme julkkiksia (kuten Hailey Baldwin, Chiara Ferragni, Cody Simpson) ja konserttisotilaat näyttävät urheilulta: Worn kuin päänauhat vetää pitkät hiukset ympäri kaulan huivi-tyyli, ja peittää kasvot lähes naamioina. 

Mutta toisin kuin aikaisemmat trendit, tämä ilme voi olla vain pysyvä voima. Tämä johtuu siitä, että syrjäyttävät muodot, jotka vetävät takaisin hikisiä säikeitä, on olemassa todellinen käytännöllisyys tehdä nöyrä bandanna. Se on erittäin tuulinen festivaalilla tänä vuonna ja lisävaruste on erinomainen tapa pitää pöly ja lika nukkumaan kasvosi katsomalla suosikki bändejä pelata. Sivun huomautus: Vaikka Taylor Swift on nähnyt pukeutuneena, emme voi odottaa, onko hän hypähtävä bandanan kaistalla. Toivomme varmasti niin. 

RELATED: Seuraavassa on miten katsella Coachella elää mukavasti oman sohvan

Ensimmäinen päivä Coachella w @hm #hmlovescoachella

Hailey Baldwinin (@haileybaldwin) kuva lähetetty

Ü

Hailey Baldwinin (@haileybaldwin) kuva lähetetty

✌️ @josephineskriver �� @michaelstephenshank

Kuva, jonka Taylor Hill (@taylor_hill) on kirjoittanut

❤️�� @jastookes #Coachella

Kuva, jonka Taylor Hill (@taylor_hill) on kirjoittanut

Festival Fashion täydellisyys �� @cassandradawnxo meidän Pidä Change kolikkovyö ✌��️ # etikka #handmade #jewelry #choker #necklace #fashion #love #style #gypsy #boho #ootd #blogger #beauty #shopping #accessories #instalove #losangeles #california #la #dtla #madewithlove # regram # coachella #festivalfashion #festivalready #festival # coachella2016

Kuva, jonka Ettika Jewelry (@ettika) on kirjoittanut

Vakava #coachella kateus tapahtuu …… @sarahloven hänen # 66thelabel MARGUAX veneilijä �� #coachellavibes #coachella # coachella16

Kuva lähetetty 6 6 T H E L A B E L (@ 66thelabel) päällä

Hiekkamyrsky autiomaassa! vanha musta ruoska!

Kuva, jonka CODY SIMPSON (@codysimpson) on kirjoittanut

Minusta tuntuu, että ehkä uudet kukkakruunut ovat tukkia?

Kuva, jonka Taylor Swift (@taylorswift) on lähettänyt

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − 70 =

map