Kaikki yksityiskohdat Rose Leslie häämekko hän naimisiin Kit Harington

Kun Valtaistuinpeli miehistö kokoontuu häämää varten, olkoon rehellinen, se on huolestuttavaa. Mutta Rose Leslien ja Kit Haringtonin fanit eivät varsinkaan tarvitse pelätä, koska heidän avioliitonsa on paljon parempi aloitus kuin TV-show’s red wedding koskaan.

Kaksi tähtien tähdet-kääntänyt-IRL rakastaa sidottu solmu 23. kesäkuuta Skotlannissa, ja siellä oli paljon juhlia – mukaan lukien Leslie puku.

Suuri hetki Leslie hymyili dramaattisessa valkoisessa huivissa pitsihihoilla ja brodeeratuilla miehillä. Hän piti hänen allekirjoituksen punaisia ​​säikeitä alas aaltoilevaan bob, ja vakuutti hänen upea huntu sisällä herkkä kukka kruunu, joka sopi hänen kukkakimpunsa kukkii. 

Ruusu Leslie
Jane Barlow – PA Kuvia / Getty Images

Vaikka mitään ei ole julkisesti tiedossa, ennen kuin Leslie astui ulos, hän ja Harington esittivät ennenaikaisia ​​vanhanaikaisia ​​taipumuksia, jotka viittasivat siihen, että mekko voisi olla perinteisempi. Asiaa koskevat asiat: Vauvat ilmoitti viipymättä avioliitostaan ​​syyskuussa virallisella sanomalehtipaperin ilmoituksella Ajat.

“HERRA. K. C. HARINGTON JA MISS R.E. LESLIE. Kiinnostus ilmoitetaan Kitin, Davidin nuoremman pojan ja Worcestershiren Deborah Haringtonin ja Rosein, Sebastianin ja Candy Leslie Aberdeenshiren keskimmäisistä tyttäristä. “

Ennen sitä tapahtui kuitenkin, he rakastuivat HBO-sarjan sarjoissaan pelissä Ygritte ja Jon Snow.

RELATED: Rose Leslie Kicked Kit Harington Poissa talosta Valtaistuinpeli

“Koska maa on kaunis, koska pohjoiset valot ovat maagisia, ja koska siellä oli rakastunut. Jos olet jo kiinnostunut jollekulle ja sitten he näyttävät kiinnostuksestasi näyttelyyn, siitä tulee erittäin helppo rakastua “, Harington sanoi haastattelussa L’Uomo Vogue.

Kaiken kaikkiaan se oli oikeastaan ​​heidän tähtiensa Emilia Clarke, joka puhui Leslie ja Haringtonin hääpäivästä paras.

“Heidän häät tulevat olemaan siiiiick,” hän kertoi Vanity Fair.

“Siiiiick” todellakin-hääpuku mukana.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map