Kaikki yksityiskohdat Jessica Bielin hehkuva iho Fashion Group International Night of Stars Galailta

Jessica Biel näytti upealta seisomalta aviomiehensä Justin Timberlaken vieressä Fashion Groupin kansainvälisen yön yökerhojen viime viikolla. Näyttelijä ja uusi äiti nauttivat virheetöntä hehkua sekä hämmästyttävää meikkiä, joka niin vaivattomasti täydentää hänen Emerald Green Dolce & Gabbana-mekaansa. Julma ihastuttaja Fabiola loi nuoren, tuoreen ja tyylikkään ilmeen tähden. “Yön mantra oli” vähemmän “, Fabiola selitti. “Halusimme pitää meikkiä hienovaraisena, mutta viileänä, parantaen sen luonnon kauneutta ja pitämään ihon terveinä ja hehkuina.”.

Valmistaakseen ja elvyttääkseen Bielin ihoa Fabiola huokasi kasvonsa Baszcicen ROSEUS Floral Hydrating Tonerilla ($ 110, baszicare.com), joka on täynnä ruusuöljyjä. Huurtumisen jälkeen hän käytti runsaasti uudistuvia Baszcicen LUCEM Smoothing Cream Intenssia ($ 380, baszicare.com). Jotta iho hydratoitunut kasvoillaan täynnä meikkiä, hän silitti silmänsä alla Baszcaren ARTIUS Eye Vital Supreme ($ 320, baszicare.com).  

RELATED: Justin Timberlake ja Jessica Biel näyttävät niin rakastuneina yön aikana

Kun iho oli moitteeton hehku, Fabiola sovelsi raskaaseen Giant Armani-säätiötä 6,5 (62 dollaria, nordstrom.com) pitkin Jessican T-vyöhykettä ja kasvot. Hän seurasi kosteuttavaa Kevyn Aucoin Sensual Skin Enhancerin numeroa 6 ($ 48, nordstrom.com) silmien ja nenän ympärillä. Jotta hänellä olisi hieman hienovaraista huuhtelua poskille, hän käytti hyödyllistä Hoola Matte Bronzeria (28 dollaria sephora.com) ja lisäsi NARS Blush Madlyyn (30 dollaria sephora.com) ylimääräiseen pigmenttiin. Korvaamaan posket luut, hän sovelsi Kevyn Aucoin The Celestial Powder (44 dollaria sephora.com) ja lopetti loput Cle De Peau Silky Cream -säätiön BF20: ssä (120 dollaria, sephora.com).

Ulkonäkö ei pysähtynyt hänen hehkuvalla viimeistelyssään. Fabiola loi pehmeän savuisen silmänsä NARS Ashesin vihjeellä Ashes Shimmer Eye-Shadow ($ 25, narscosmetics.com) päälle kansiin ja ulomman kulman täydentämään hänen mantelimuotoisia silmiä. Määritelmän lisäämiseksi hän jatkoi ripustamalla rintarajaa ulospäin MAC: n Powerpoint-silmäkynällä (Stubborn Brown) (17 dollaria, maccosmetics.com). Lisääntyneen äänenvoimakkuutensa jälkeen hän lisäsi mustat Givenchy Phenomen’Eyes -maskupalat ($ 31, sephora.com). Päivittääkseen kaariaan hän täytti Jessican kulmakarvat Anastasia Brow Pro Palettilla ($ 88, sephora.com) kevyellä taupe-värillä.

RELATED: Jessica Biel hämmästyttää mustat pitsit vain 6 kuukautta Son Sonan syntymän jälkeen

Pyrkiessään kiukkuaan ja viimeistelemään koko ulkoasun, hän lisäsi määritelmää pitämällä Biel huulet päällystämällä MAC Lip Pencilin kanssa SOAR: ssä ($ 17, maccosmetics.com). Lisää neutraalin huulen ulottuvuuteen hän käytti Hourglass Femme Nude Lip Styloa numeroon 2 (30 dollaria, nordstrom.com) huulen keskelle ja sekoi- teli sen sitten huuliristikkoon.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 45

map