Aihe: Jason Tartick

Ikä: 29

Ammatti: Yrityspankki, FANCY AF!

Kun lähestymme Becca Kufrinin pyrkimystä löytää hänen Arien reboundsa, miehet putoavat nopeasti. Pelkästään viime viikolla kolme miestä tapasivat kohtalonsa, Chris (tai Crazy Eddie ystäviltä riippuen siitä, kuka sinä kysyt verkosta), Lincoln (seksuaalinen petoeläin) ja Connor (joka ei ole huomionarvoista paitsi, odota, hän heitti kehyksen allas kerralla). Kolmen miehen poissa – mukaan lukien kaksi kauneinta ihmistä, jotka ovat koskaan asettaneet jalansa Bachelor-kartanoon, Chris ja Lincoln – on vain kuusi jäljellä, mukaan lukien viime viikon standout-tähti, Jason Tartick. Tähän viikkoon asti Jasonin kameran aika oli rajoitettu, eikä tätä liukasta kaveria ollut paljon tiedossa, paitsi että hän hieroi hiuksensa ja näyttää siltä, ​​että meidän haaveemme Andrew Keeganin ihmisen Magic Eye -versio on. Jason oli niin tutka-aikana hänen ensimmäisten jaksojensa aikana, että Becca unohti jopa hänen nimensä – kasvoihinsa – ryhmäkohtaan aiemmin tällä kaudella. Homeboy alkoi unohtaa, mutta hän teki niin pitkälle. Ja nyt, on aika Jasonin hankkia erityinen, sitoutuva-muisto-arvoinen, syvän sukellus sosiaalisen median stalking hoito.

RELATED: Täsmälleen miksi kaikki rakastavat BacheloretteBlake Horstmann

Frank Sinatra innoitti “That’s Life” �� “Olen ollut Andrew Keegan, Al Pacino, Ethan Craft ja Milo Ventimigilia – olen ollut ylös ja alas ja ulos ja ulos ja tiedän yhden asian – Joka kerta Minusta itseni, tasainen kasvoillani, poimia itseni ja palata kilpailuun! Se Elämä! “On Vegas Baby��!

Jason Tartickin (@ jason_tartick) jakama viesti

Jasonin melko suloinen persoonallisuus oli täydessä näytössä hänen yhden päivän ajan Becca Richmondissa, Va, viime viikolla. Hän murskasi Beccaa ympäröivän kaupungin kanssa, koristeli munkkeja, lyö gothilaisia ​​ja näytti huolta Edgar Allan Poen hautapaikasta – ja hän oli niin loistava urheilulaji, että hänet palkittiin kolmen kaverin vierailulla (joka on alun perin Buffalo , NY). Se on iso lahja antaa jollekulle loukkuun TV-saarta viikon ajan kerrallaan ilman yhteyttä ulkomaailmaan. Jason näki ystävänsä ansaittuaan hyvin, ja hän jopa irrotti “ihmisen kyynel”, kuten hän sanoo. Paras osa tunne-näyttelyä hänen parhaimmillaan silmukoilla oli kuitenkin se, että hänen huimaus oli aito. Sosiaalisesta mediasta ilmenee, että hänen läheisimmät, mukaan lukien hänen äitinsä, sisarensa (jonka saamme myöhemmin) ja ystävien, tuovat esille Jasonin pehmeän puolen. Viime vuonna hän ilmoitti julkisesti, että hänen äitinsä oli hänen Ystävänsä. Kyllä, tämä olisi normaalisti jotain, joka rullasin silmäni, mutta se on eräänlainen … suloinen? IDK! Lähetä lääkäri! Häntä kutsutaan myös “isäksi” Twitterissä, mikä hämmentää äitinsä (ja minua vähän), mutta on järkevää, koska hänellä on tämä napitettu pomo -voide, ja nyt tunnen itseni tunteeksi!

Ennen liittymistä tähän todellisuusnäyttelyyn, Jason oli varapresidentti JA vanhempi keskipitkä pankkiiri Seattlessa, Key Corporate & Commercial Bankissa. Se on oikein: hänellä on todellinen aikuinen työ. Tämä mies on älykäs, ajettu, (todennäköisesti rikas) ja hyvin pukeutunut. Heyyy, Becca. Me näemme sinut. (P.S. Jos työpaikka, joka osoittaa todellista kunnianhimoa, tuntuu suhteellisen matalalta palkilta, muistuttakaamme Kamilista, ammatillisesta “sosiaalisen median osallistujasta”. Tervetuloa kauden 14 Bachelorette.)

RELATED: Kaikki mitä tiedämme Bachelorette‘s Wills Reid

#tbt kun olin tanssimassa perseeni ylös ja alas, että #gildasclub kandidaatin hyväntekeväisyys huutokaupan vaihe, kaikki Old Time Rock & Roll! �������� #bachelorauction #bopbop #bachelorette #buffalobachelor (1/2) ➡️

Jason Tartickin (@ jason_tartick) jakama viesti

Sen lisäksi, että hänellä on ollut pommitusta vuodesta 2010 lähtien (hän ​​tuntee, Becca), Jason on hyväntekeväisyys. Tämä on oikeastaan, kuinka hän sai näyttelijän. Ilmeisesti viime vuonna Jason osallistui Bachelor Nationin hyväntekeväisyyshuutokauppaan kerätä rahaa syöpäpotilaiden perheille Gildan klubilla Rochesterissa NY: llä ja siellä häntä seurasi näyttely. Älykäs ajattelu, ABC; hyväntekeväisyystapahtumat eivät näytä hyviltä paikoilta löytää tukikelpoisia miehiä. Kuitenkin hullu osa on se, että nämä valokuvat, jotka voittivat verkon, olivat kauheita hetkiä. (Sivuhuomautus: Ennen kuin putoat liian pitkälle rakastumaan, olemme utelias tietämään, mitä hän ajattelee sisarensa “Make America Great Again” -tanssilla. Mutta luulen, että annamme heidän nauttivan perhekeskustelusta, kun hän saapuu .)

Jason liikkuu selvästi kohti tuota lopullista nousua, eikä se ole yllättävää. Hän on kuin Nate Archibaldin ja Chuck Bassin jäähdytetty hybridi Gossip Girl, ja hänellä on hiuspää, joka saattaa kilpailla Leon kanssa ilman geeliä.

Muistelemalla kuinka uskomattoman kotona oli viime viikonloppuna. Perhe ja ystävät ovat elämän perusta ja ei ole korvaavia näitä suhteita. Lisäksi kokeillut tätä “vähemmän hiusgeeliä” asiaa ����!

Jason Tartickin (@ jason_tartick) jakama viesti

Ja mikä tärkeintä, Adam Gottschalk on fani. Adam on äskettäin umpikujainen kilpailija Bach Nationissa. Hän kilpaili Rachel Lindsayn sydämestä ja teki sen melko kaukana kilpailusta – kirjaimellisesti kaikkien yllätyksenä – mutta sitten hän palasi sementoitumaan itseensä sertifioiduksi BAE: ksi viime vuoden Bachelor In Paradise. Nyt hän tapaa Raven Gatesin, franchising-kultaseni, joka oli myös mukana Paratiisi ja on jotenkin muuttunut itsestään palavaksi rakkaudeksi kaikille (kyllä, ALL) amerikkalaisille. Tämä tuki voi merkitä paljon Jasonin juosta tässä näyttelyssä tai ainakin mahdollisen matkan Paratiisi. Kummassakin tapauksessa en ole laskenut häntä ulos, koska haluan laskea tikkujani ennen kuin he luulevat. Jasonilla on enemmän kuin tarpeeksi aikaa yllättää meitä enemmän hänen viehättävän ja typerä persoonallisuutensa – ja en voi odottaa häntä tulevan uutena fanaattina.