Kaikki piilotetut viestit Meghan Markle’s Blush vaaleanpunainen vaakuna mekko

Se kestää vain nopean katsauksen törkeä punainen matto valinta (tai lausunto takki) ymmärtää selvästi, että mitä käytämme kertoo jotain meistä. 

Sekä julkkikset, poliitikot ja royals, vaatteiden vaikutus heidän selkänsä on vielä suurempi. Monet tähdet esittävät lausuntoja, jotka vaihtelevat poliittisesta kommentaarista osoituksena sitoutumisestaan ​​kestävyyteen tai vähemmistöjen suunnittelijoiden tukemiseen – mitä he haluavat käyttää joka aamu, eikä Meghan Markle ole poikkeus.

Tiistaina hän astui ulos odottamattoman vaaleanpunaisesta House of Nonie -kaivainpukusta, joka on voinut näyttää siltä yksinkertaiselta, mutta todellisuudessa koodataan paljon enemmän kuin mitä se näyttää. Ei vain se ollut täsmälleen samaa hihatonta kaavamaista mekko, jota hän oli aiemmin käyttänyt, mutta se myös hienosti kunnioittanut aikansa näyttelijänä puvut.

Meghan Markle hidden message lead
Samir Hussein / Getty Images

Mekko on Kanadassa toimiva Up House of Nonie -musiikinhahmo, jossa Markle asui ja kuvasi tv-ohjelmansa kuudeksi vuodeksi. Sussexin herttuatar on ollut brändin vilpitön kannattaja jo ennen kuin hän meni naimisiin Prinssi Harryn kanssa ja hänen päätöksensä käyttää niitä jälleen kerran heijastaa hänen esi- kuninkaallista elämää sekoittaen nykyiseen kuninkaalliseen muotivaatekseensa. 

Se ei myöskään ole uusi mekko. Markle vetosi tämän ulos omasta kaapistaan. (Hei, kestävyys!) Ihmiset kertoo, että Markle osti kevään / kesän 2018 mekon ennen kuin muutti Lontooseen viime vuoden lopulla. 

Meghan Markle hidden message embed
Mark Cuthbert / Getty Images

“Sussexin herttuatar, Meghan Markle käyttää suunnitteluni, on sellainen unelma”, Nina Kharey, brändin perustaja ja luova johtaja, sanoi Tyylissä. “Hänen tukensa brändille merkitsee oikeaa altistumista ei vain minulle vaan Kanadalle kokonaisuudessaan. On hämmästyttävää, kun ihmiset innostuvat kanadalaisista suunnittelijoista, koska meillä on todella uskomattomia suunnittelijoita täällä Kanadassa.”

RELATED: Onko Meghan Markle vain uudelleenkäyttänyt samaa mekkoa uudella värillä?

Tämä ei kuitenkaan ole viimeinen mekon sidosta. House of Nonie on toinen kuuluisa tuuletin muodossa stylisti Jessica Mulroney-yksi Markle parhaita ystäviä.

Tuotemerkin verkkosivujen mukaan House of Nonie on myös sitoutunut eettiseen tuotantojärjestelmään, joka vastaa Markle’n menneisyyttä ihmisoikeuksien puolustajana. Kirsikka päällä? Tuotemerkki vetää nainen. Siksi, valitsemalla 10-vuotisen merkin, Markle auttaa nostamaan naispuolista yritystoimintaa. (“Meghan Markle Effect” on todellinen, ja voimme vain kuvitella Markle-kiertueesta tulevan liiketoiminnan kasvun).

Kharey puolestaan ​​sanoo olevansa varma, että kysyntä on siellä jonkin aikaa. 

“Sivustomme liikenne on kasvanut äärettömän paljon koko päivän ja se ei edes ole ollut koko päivä!” Kharey sanoi. “Tukea on ylivoimainen, mukava asia on, että kaikki mekot tehdään tilauksesta, jotta voimme käsitellä suuria pyyntöjä helposti, kun jokainen tilaus käsitellään mukautetulla näkemyksellä.”

Päivän päätteeksi Markle on muotimaailma sormenpäillä – Diorin ja Givenchyn kanssa vain puhelinsoiton päässä – ja hänellä on tietoisuus siitä, että jokaista hänen yhtyeistään tarkastellaan ommelta, joten hänen päätöksensä käyttää vähemmän tunnettu tuotemerkki on erittäin tahallinen. 

Hänen go-to siluetti, joka on tarkoituksellinen väri, jonka on suunnitellut kanadalainen, ja sidottu hänen paras ystävänsä? Kyllä, tässä mekossa oli paljon enemmän kuin ensimmäisellä silmällä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map