Kaikki mitä tiedämme Meghan Markle’s Bachelorette Partyista

Vähintään 50 päivää ennen kuin Meghan Markle ja Prinssi Harry menevät naimisiin toukokuun 19. päivänä Windsor Castlein St. George’s Chapelissa, mutta ennen kuin he sitovat solmun, he menevät juhliin ystävien kanssa.

Kuninkaallisen poikamies- ja poikamiespartnerin suunnittelu on jo käynnissä, ja virallisessa vierailussa Skotlannissa Markle läpäisi joitain yksityiskohtia siitä, mitä hänellä on varastossa itselleen.

Meghan Markle
ANDY BUCHANAN / AFP / Getty Kuvat

“Kysyimme heiltä, ​​mitä he tekivät heidän sukukypsänsä ja kenkiensa puolesta [brittiläinen vastaava kandidaatin ja bachelorette-puolueen],” kertoi englantilainen kävijä Tom Martin Ihmiset 13. helmikuuta tapahtumassa. “Meghan sanoi,” en ole varma – se lajitellaan, mutta se on hauskaa. “”

Niille meistä, jotka eivät ole brittiläisiä (tai pian tulevia rojalteja), “lajiteltu” tarkoittaa “järjestettyä”, mikä tarkoittaa, että Markle saa kaiken lukituksi. Marklein suunnitelmat kuulostavat, että he ovat hyvin käynnissä, Harryn arvot ovat varsin heikkoja. “Olen varma, että William saa jotain hihastaan”, Martin sanoi, että kuninkaan kertoi hänelle.

Meghan Markle Prince Harry
Mark Cuthbert / UK Press Getty Imagesin kautta

RELATED: Tour Prinssi Harry ja Meghan Markle’s Wedding Chapel jossa he sanovat “I Do”

Mukaan Vanity Fair, sekä Meghanin että Harryn juhlat ovat tarkempia kuin he antavat. Morsian-to-bein läheinen ystävä Markus Anderson on tiettävästi suunnitellut juhlat. “Se tulee olemaan upea, lumoava ja erittäin yksinoikeus”, kertoi Andersonin lähellä oleva lähde VF. “Marcus tuntee hienoja paikkoja, sanoen, että vetoa, että hän pitää sen yksinkertaisena ja lähellä kotia.”

Mitä Harry, hänen paras ystävänsä Tom “Skippy” Inskip on vastuussa-vaikka William oli määräyksiä kehotti varmistamaan, että puolue ei pääse ulos linjasta. “Tom vastaa sijainnin löytämisestä. Sen on oltava jossain, jota ei löydy, ja paikka, johon ne voivat täysin ottaa. Tom oli viime viikolla tarkkailemassa tätä upeaa paikkaa Meksikossa ja hän rakasti sitä “, kertoo ystävä. “Se voi olla askel liian pitkälle kaikille menemään Meksikoon, mutta se on yksi paikoista toivelistalla.”

“Harry on tänä päivänä melko hiljainen ja pienempi puoluevuinen. Meghan on todella rauhoittanut häntä. Hän polttaa vähemmän, vaikka Meghan ei ole vielä onnistunut saamaan häntä lopettamaan tupakoinnin ja hän ei juo niin paljon. Hän on päättänyt, ettei Vegasilla ole toistuvia kasvattajia “, toinen ystävä lisäsi.

RELATED: Queen Elizabeth voi ohittaa tämän osan prinssi Harry ja Meghan Markle’s Wedding

Marklein morsiamen suihkutus järjestettiin maaliskuun 3. päivänä vietettävänä päivänä, jolloin hänet hoidettiin spa-teemapuheluun Soho Farmhousessa Oxfordshiressä. E !, se oli “rentouttava päivä hyvää ruokaa ja hemmottelua.”

“Markus Anderson on auttanut heittää suihkua Meghanille ja pienelle ryhmälle lähinnä lontoolaistensa ystäville”, lähde kertoi E !. Maa-alueella on kylpylöitä, elokuvateatteri, tenniskenttiä ja talli, jossa on runsaasti mukavuuksia sekä rentoutumiseen että hauskanpitoon. Marklein ystävät Lindsay Jill Roth ja Heather Dorak olivat kuulemma kutsun listalla.

Jotkut mietinnöt sanovat, että tämä oli itse asiassa Markle’n bachelorette-puolue, kun taas toiset väittivät, että hänen poikamiesviikonloppunsa on vielä edessämme ja että hänen äitinsä Doria Radlan on läsnä. Meidän täytyy odottaa ja nähdä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map