Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää uuden tatuoinnin hoidosta

Jotkut ihmiset olisivat yllättyneitä siitä, että tiedän tämän, mutta olen hieman riippuvainen saada tatuointeja. Nyt seitsemän jakaa ruumiini ja minulla on suunnitelmia saada toinenkin joskus tänä kesänä. Yli 1000 dollaria ja useiden tuntien särkyä tähän mennessä haluan varmistaa, että tatuoinnit näyttävät edelleen tuoreina ja elinvoimai- sina päivinä, kun saan heidät (ainakin kunnes olen vanha ja ryppyinen ja virallisesti lopetan huolehtimisen). Jotta tämä olisi mahdollista, minun täytyi olla asiantuntija paranemisprosessissa, joka on tärkein osa tatuoinnissa.

Jos saat tämän oikein, tatuointi voi näyttää hyvältä tulevina vuosina – ilman, että tarvitset kosketuksia matkan varrella. Katso mitä tarkoitan, tutustu Pikku Merenneidon sivukappaleeseen (alla). Tämä oli valtava sitoutuminen, mutta olen edelleen tyytyväinen lopputuotteeseen yli vuosi myöhemmin.

Tatuointi Care - Embed
Naomi Driessnack InStyle.comille

Saat samanlaisia ​​tuloksia seuraamalla näitä perusvihjeitä:

Odota, ennen kuin poistat siteen.
Kun kehosi taide on valmis, tatuoijaisi suojaa alueet sidoksella (sen jälkeen, kun voit ottaa kuvia, tietenkin). Vaikka on houkuttelevaa esitellä uutta mustetta heti, on parasta pitää se peitetyksi kahden tai neljän tunnin ajan. Tämän ajanjakson jälkeen voit antaa ihon hengittää (ellei sinua kehoteta tekemään muuten).

RELATED: Olet menossa haluamaan nämä Rihanna-suunnitellut Flash Tattoos, Stat

Valmistaudu jonkin verran huuhumaan.
Kun poistat siteen, se ei ole kaunis näky. Iho on raakaa, ja siteenne luultavasti liotetaan veren ja ruumiinesteiden seokseen. Tämä ei todellakaan ollut ongelma pienemmillä tatuoinnillani, mutta suuremmat minun kylkeni ja jalkani saivat melko vähän, mikä sai minua aluksi ulos. Vaikka se voi olla sotkuinen, se on täysin normaalia. Jos kokeilet tätä yli pari päivää, ota yhteyttä tatuointihuoneeseesi varmistaaksesi, että ongelma ei ole.

Pidä se puhtaana.
Tatuointi kestää vähintään kaksi viikkoa parantua. Jotta vältetään liiallinen pilkkoutuminen tai infektion mahdollisuus, on tärkeää pitää se puhtaana tänä aikana. Kun side on pois päältä, pese se varovasti hajusteen puhdistamalla. Rakastan Dove Beauty Barin käyttöä herkälle iholle (10 dollaria 8 baaria, drugstore.com), mutta voit myös noutaa kitin, kuten Billy Jealousyn Marked For Life Tattoo Care -paketin ($ 40, ulta.com), jolla on tatuointispesifinen pesu mukana. Tee tämä kolme viikossa kertaa päivässä ja pistä se kuivaksi kangas.

Kosteus on avainasemassa.
Kosteuttava aine on välttämätön nopeuttamaan paranemisprosessia. Aquaphor Healing Ointment ($ 5, drugstore.com) on erittäin suositeltavaa tatuointi ammattilaisille. Se pitää ihon sileänä ja joustavana samalla myös estää bakteereita. Levitä ohut kerros tatuoinnille ja sen ympärille jokaisen pesun jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa ensimmäisten kolmen tai viiden päivän ajan. Sen jälkeen voit vaihtaa tuoksuva kosteusvoide kuten Aveeno Daily Moisturizing Lotion ($ 7; target.com).

RELATED: Face tatuoinnit ovat trendejä – tässä on miten päästä katsomaan

Pese, mutta älä liota.
Kahden ensimmäisen viikon ajan haluat välttää uimisen ja uimisen, sillä uuden tatuoinnin liimaaminen voi johtaa pimennykseen. Kun olet suihkussa, tee parhaiten pitää alue poissa vedestä.

Mieti mitä käytät.
Riippuen tatuoinnin sijainnista, kannattaa käyttää irrallisia vaatteita, jotka eivät hankaa tai tukahduttavat aluetta. Kiinnitä huomiota kaikkiin neuvoihin, joita pro antaa sinulle tämän vuoksi. Ensimmäiselle tatuoinnilleni minulle kerrottiin, että ne eivät käytä farkkuja viikon ajan. Jalkani yksi, minun piti käyttää huivit (onneksi, se oli kesä).

Mitä ikinä teet, älä poimi tai naarmuta.
Kuten kaikki haavan, joka on parantumisprosessissa, asiat saavat kutinaa. Vastusta minkäänlaisia ​​kehotuksia naarmuttaa tat ja ehdottomasti ei valita sitä, koska tämä voi jättää puutteet sinun täytyy päästä käsiksi myöhemmin. Muutaman päivän kuluttua tatuointi hiutyy, kuoritaan ja saattaa jopa näyttää haalistuneelta, mutta ei ole mitään huolestuttavaa. Anna näiden kappaleiden pudota luonnollisesti puhdistusprosessin aikana. Värit palaavat vilkkaaseen tilaansa kun tatuointi on valmis paranemista.

Pysy auringosta.
UV-säteet ovat tatuoinnin suurin vihollinen, varsinkin kahden ensimmäisen viikon aikana. Varmista, että se ei ole alttiina, kun vietät aikaa ulkona. Kun tatuointi on parantunut, SPF on ehdoton edellytys ennenaikaisen häipymisen estämiseksi. Jotta tuote on helppokäyttöinen, kokeile Coppertone Tattoo Guard Aurinkosuojatuote SPF 50 ($ 5, walmart.com).

KUVAT: Celebrity Tatuoinnit paljastettiin

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map