Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää suonien poistoista

Erityisen ylellinen kasvohoito, joka jättää sinut liukumaan kadulla kun nimitys on päättynyt, epäilemättä tuntuu, että teidän ihonne tuntuu tuoksulta ja kiillotettuna, mutta otat huokosi pois? Ihosi päätyy niin puhdas, se on melkein kuin laitat sen viiden päivän mehu puhdistaa. On jotain niin outoa tyydyttää saada kaikki gunk tukkeutuvat huokosi kokonaan poistettu, erityisesti sertifioitu pro, mutta palkkio ei tule ilman kokeiluja. Ennen kuin päätät lisätä huokosuutostekniikan kasvopaketteesi, harkitse seuraavia.

RELATED: Kuinka poistaa mustapää oikein

Älä yritä tätä kotona
Vaikka on teknisesti mahdollista poistaa mustapää itse, se on parempi jättää uutettavia työkaluja ammattilaisille. Sanotaan, että olet valmis – prosessi voi olla fiksu hieman enemmän kuin rentouttava kasvohoito ja hieronta yhdistelmä, jota harkitsit Giltissä. Veden poistoon kuuluu esteetikko, joka käyttää joko käsiä tai työkalua hyvin tarkasti määritellyllä alueella, ja vaikka se yleensä ei kata muutakin kuin paineita toiminnan tyhjentämiseen, satunnainen itsepintainen pistoke vie enemmän työtä. Kysy ammattilaisilta, että sinulla on helppoa, jos ihosi on erityisen herkkä, ja irrota retinolista tai muista tuotteista, jotka tekevät ihastasi tuntuvan herkkäksi muutaman päivän ennen nimesi.

Sinun tarvitsee vain vähän seisokkiaikaa
Usein kasvojen jälkeen voit jatkaa päivän loppua ilman meikkiä tai odottaa vähän aikaa ennen kuin alat käyttää sitä uudelleen ja jatkaa päiväsi jompaankumpaan suuntaan. Vedonpoiston jälkeen teidän facialisti soveltaa tuotteita, jotka rauhoittavat ihoa ja vähentävät punoitusta, mutta osa alueista voi viedä lisää aikaa rauhoittua. Älä käytä meikkiä koko päivän ajan, jos mahdollista, ja jos sinun on pestä kasvosi, pidä kiinni lempeästä puhdistusaineesta toistaiseksi. Kun yö on makeup-free -autto, sinun pitäisi olla hyvä jatkaa jokapäiväistä hoitoa.

Sinun huokosi pitää olla varovainen muutaman viikon ajan
Päinvastoin kuin pelkäämme, seuraavan päivän käyttäminen meikkiin ei hae esteettisesi käsityötä. Kun se on tehty oikein, irrotettujen huokosien on oltava selvät muutaman viikon ajan hoidon jälkeen, mutta sinun on myös tehtävä joitakin kunnossapitoja loppuun. Päästä irti kaikista superpaksuisista kosteusvoiteista, jotka saattavat aiheuttaa ylimääräistä talteen kerääntymistä, viilentää viikoittain ja sisällyttää selkeyttävän seerumin, erityisesti salisyylihapon, tuotteesi kokoonpanoon

RELATED: Miten käsitellä kystinen akne, ja mitä tehdä, jos olet vahingossa valinnut sen

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map