Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää 2018 CMT Music Awards -palkinnosta

CMT Music Awards on vain muutaman päivän päässä, ja tiedät, mikä tarkoittaa: On aika valmistautua eeppisten esitysten ja suurien voittojen yöksi.

Jos olet kuin me ja et halua missata hetkeä, meillä on sinulle. Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää näyttelystä. 

Milloin ovat CMT Music Awards?

Merkitse kalenterit: Näyttely ilmestyy keskiviikkona 6. kesäkuuta 2018 Bridgestone Areenalta Nashvillessä, TN.

Miten voin seurata?

Näyttely lähetetään CMT: ssä klo 8 alkaen. ET / PT. 

Kuka järjestää?

Country Music Group Little Big Town, johon kuuluvat Karen Fairchild, Kimberly Schlapman, Phillip Sweet ja Jimi Westbrook,. 

Kuka on nimetty?

Florida Georgia Line, Jason Aldean ja Carrie Underwood ovat kaikki sidottuja eniten nyökkäyksiä neljä kullakin. Sillä välin ensimmäisen kerran palkintojen näyttelyn suurin palkinto, Vuoden videota, luokkaan kuuluu muita suosittuja tyylilajia kuten Backstreet Boys ja Justin Timberlake.

Katso täysi lista ehdokkaista täältä. 

RELATED: Keith Urbanin CMT Music Awards -pätevyyspuhe Made Nicole Kidman Blush

Miten voittajat valitaan?

Fanit valitsevat CMT-palkinnot. Äänestys päättyi 4. kesäkuuta klo 12.14 ET, joten kunkin luokan voittajat on valittu ja ne ilmestyvät kahdessa päivässä.

Kuka suorittaa?

Voit odottaa esityksiä Backstreet Boysin, Carrie Underwoodin, Dan + Shayn, Florida Georgia Linein, Pikku Big Townin ja Jason Aldeanin esityksistä. Mukana on myös hienoja duettoja mm. Dierks Bentley ja Brothers Osborne sekä Darius Rucker ja Aldean, Luke Bryan ja Charles Kelley.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map