Kaikki mitä me tiedämme Michelle Williamsin uudesta Indie Rock Star -rungosta

Mitä Adirondackissa tapahtuu, ei pysy Andirondackissa.

Haastattelussa Vanity Fair, Michelle Williams, 37, paljasti, että hän salaa naimisissa muusikon Phil Elverumin kanssa, 40, tämän kuun aikana Andirondackin juhlallisuutena ystävien ja heidän kahden tyttärensä kanssa. Jos unohdat, Williams ja myöhäinen Heath Ledger olivat tytär nimeltä Matilda, nyt 12, ja Elverumilla on 3-vuotias hänen ensimmäisestä avioliitostaan.

Tarinassa Williams puhui rakkaudestaan ​​Elverumiin ja kuinka hän on erilainen kuin kaverit, jotka hän on päivätty aikaisemmin. “Ilmeisesti en ole koskaan kerran kerrottu elämässäni suhteesta”, hän sanoi. “Phil ei ole kenenkään muun. Ja se kannattaa jotain. Lopulta hän rakastaa minua tavalla, jolla haluan elää elämäni kokonaisuutena. Työskentelen vapaaksi hetkessä. Vanhempani anna Matildan olla vapaasti itsensä, ja minua lopulta rakastetaan joku, joka saa minut vapaana. “

Michelle Williams
Steve Granitz / WireImage

RELATED: Muistatte Nicole Kidmanin ja Tom Cruise’n loistavaa ikää

Kuka siis on Elverum? Alla, kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Hän menetti myös pitkäaikaisen kumppanin

Elverum naimisissa taiteilija ja muusikko Geneviève Castrée vuonna 2003, ja hänellä oli tytär Agathe. Neljä kuukautta hänen syntymänsä jälkeen hänet diagnosoitiin Stave IV -haiman syöpään vuonna 2015, ja hän kuoli kuukauden kuluttua diagnoosin jälkeen. Vanity Fair.

Hän on Indie-muusikko, jolla on monta eri nimeä

Hän nauhoitti mikrofoneina vuosina 1996-2004 ja muutti sitten Eerie-vuorelle.

Kun We Were Young Festival 2017
Harmony Gerber / Getty Images

Hänen musiikinsa on ilmeisesti todella hyvä

Hänen vaimonsa kuoleman jälkeen julkaisi albumin sairaudestaan ​​nimeltä Crow katsoi minua, joka New Yorkin ajat nimetty yksi vuoden 2017 parhaista albumeista.

Hän asui Washington State -alueella äskettäin

Muusikko herätettiin Anacortesissa, Washingtonissa, Fidalgon saarella sijaitsevassa kaupungissa, ja hän äskettäin poimii tavaraansa ja muutti Brooklyniin Williamsin kanssa heinäkuussa 2018.

Hän on Twitter-runoilija

Ja edelleen kunnioittaa hänen myöhään vaimoaan

Ruskettunut Tin Festival 2008 Day 2
Jordi Vidal / Getty Images

Mielestämme hän on hauska

Ja niin pitkälle hän sai Busy Philippsin (Williamsin BFF) hyväksynnän

Nykypäivän @mararchforourlivesin nuorille järjestäjille me pysymme kanssanne ja teitä innoittamana. Ja jatkamme äänen ja äänemme käyttöä todellisen muutoksen aikaansaamiseksi. ❤️ #notonemore #enough @marchforourlives @everytown @momsdemand @marchforourlivesla ❤️

Busy Philippsin (@busyphilipps) jakama viesti

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 27 =

map