Kaikki, jotka menivät alas ensimmäiseen ikään N.Y.C. PetCon

Petcon
Kohteliaisuuslaatikko Dreams Photography

Rachel Crocetti

21.11.2017 klo 15.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Olen aina halunnut löytää “con”, joka oli täydellinen minulle. Ajatus siitä, että fanien ryhmä kokoontuu yhteen ja kertoo yksi asia kokouksessa, on niin ylimääräistä parhaalla mahdollisella tavalla. En ollut koskaan sarjakuvissa tai Superheroes tarpeeksi Comic Con, ja en tiedä tarpeeksi kauneudenhoitotuotteita Beautycon. Olin jäänyt pois piiriin.

Mutta kaikki muuttuivat, kun löysin melko parhaiten tapahtuman, jonka N.Y.C. on tarjottava-PetCon.

Kuvittele tämä: satoja koiria (ja muita lemmikkejä), jotkut kuuluisat, jotkut ihastuttavat ja valtava huone täynnä ihmisiä, jotka ovat aivan yhtä pakkomielteisesti lemmikkejä kuin sinäkin. Oli paljon haukkumista, paljon härkähaikaraa ja joitain kaikkein ylivoimainen koiranmuoto, jonka olen koskaan nähnyt. Ja kyllä, oli punainen matto.

VIDEO: Julkkikset, jotka adoptoivat heille suloiset pennut

 

Kaksipäiväinen tapahtuma isännöi The Dog Agency, joka on yksinomaan sitoutunut lemmikkieläinten vaikutuksiin (koti @TunaMeltsMyHeart, @dogist ja myöhäinen @ChloetheMiniFrenchie, muutamia). Lukuun ottamatta mahdollisuuksia seurustella muiden lemmikkisi vanhempien kanssa ja tavata adoptable-koiria, oli hienoja teemoja, kuten “Miten luoda sisällön asiantuntijoiden tapaan” lemmikkisi Insta-kuuluvan ja “The Human Animal Bond” tarjoavat palveluja sekä fyysisille että henkisille sairauksille.

Ihmiset riviin tavata heidän suosikki kuuluisia lemmikkejä, ja melko rehellisesti, en ole koskaan nähnyt niin paljon iloisia ihmisiä yhdessä huoneessa. Jopa eläimet näyttivät olevan absoluuttisessa taivaassa (mikä saattaa johtua runsaista herkkuista ja patsista, joita he saivat). Nauroin, huusin, ja toivoin, että joka viikonloppu oli PetCon.

Seuraavassa on muutamia parhaita asioita, jotka otin pois ensimmäisestä kokouskokemuksestani.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 72

map