Kaikki Halloween-hiukset ja meikkituotteet, joita sinun on vahvistettava pukuasi

Halloween voi tarjota täydellisen tekosyylin peittämään suosikkipukuasi, mutta se on myös paras aika leikkiä rohkeilla meikkipuilla ja hauskalla hiustarvikkeet. Meidät olet peitetty molemmilla rinnoilla, joilla on parhaat hiukset ja meikkiasetukset, jotka pitävät sinusta näköisenä pelottavaa tai upeaa – lomaa. Vieritä alaspäin nähdäksesi poimimamme.

Clip-In Ponytails

Meikki 3
Kohteliaisuus

Halloween on täydellinen päivä pelata teidän “do. Saavuta pitempät lukot, joita olet aina halunnut kiinnittäen pikkupoikana, kuten Scunciin pitkäkestoinen versio tummalla brunetteella ($ 39; claires.com) tai ExpressLocsin pikakuvakkeella tumman blondi ($ 25; sallybeauty.com), molemmat ovat helppoja käyttää ja mukavia.

Värilliset laajennukset

Meikki 4
Kohteliaisuus

Lisää värejä väreihin pukuihin väriklipseillä. Me rakastamme Secret Colorin pääpohjien hiuslisäkkeitä (15 dollaria, sallybeauty.com) ja POP: n värileikkeiden laajennuksia (10 dollaria, ulta.com).

Irtoripsiä

Meikki 8
Kohteliaisuus

Ota silmäpeli seuraavalle tasolle Ardell Double Up-ripset (6 dollaria, drugstore.com), jotka ovat yksinkertaisia, kevyitä väärennöksiä – täydellinen jäljitellen joidenkin suosikkijulkkisiesi ulkoasua.

RELATED: Löydä täydellinen Halloween-puku näillä 19 idealla hiustyypin innoittamana

Lip Essentials

Meikki 1
Kohteliaisuus

Mikään huutaa “boo” kuin kova, tumma huuli. Kokeile kiiltoa kuten Hard Candy Fierce Effects Daring huulikiilto ($ 4, walmart.com) tai mattahuulinen, jossa on Kat Von D Studded Kiss huulipuna Slayerissä ($ 26, sephora.com).

Makeup Palette

Meikki 5
Kohteliaisuus

Luoda minkä tahansa meikki näyttää Make Up For Ever 12 Flash-värikotelolle (99 dollaria, makeupforever.com). Tämä tyhmä paletti on täynnä tusina käyttökelpoisia sävyjä, jotka antavat pitkäikäisen kulutuksen ja elävän värin.

Hohtaa pimeässä

Meikki 7
Kohteliaisuus

Levitä hellä-in-the-dark cream meikki (Claire’s, $ 6, claires.com) kaava kasvoihin tai kehoon, jotta saat katsoa ylimääräinen spooky yöllä.

Face tatuoinnit

Meikki 2
Kohteliaisuus

Luo kova ilme teemalla kasvot tatuoinnilla. Me erityisesti rakastamme Clairen Claire’s (8 dollaria, claires.com) ja Leopardin look ($ 7; claires.com).

RELATED: CoverGirl käynnistää a Tähtien sota Makeup Collection

Kasvomaali

Meikki 6
Kohteliaisuus

Luo unelmiesi (tai painajaisten) Halloween-puku helppokäyttöisellä kasvojen meikkivärin avulla. Valitse metalliset (Claire’s, $ 13; claires.com) tai primäärivärit luomaan kirkas, tyylikäs ulkoasu ($ 6; partycity.com). Parasta kaikesta, he ovat täydellisiä tossing sinun karkkia laukku on-the-go touch-ups kun Trick tai hoitaminen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map