Kaikki alias-fanit soittavat: Michael Vartan on “ehdottomasti” Down for a Reunion

Vuoden jatkuvissa televisioyhdistyksissä ABC-vakoojan fanit Alias ovat alkaneet kysyä itseltään: “Missä olen iloisesti koskaan jäljessä ?!” myönteinen, näyttely 2006 sarjan finaali oli melko suoraviivaista, useimmat loppu oli siististi sidottu, mutta olisimme vielä tappaneet katsomaan yhdessä uudelleen.

Michael Vartan (haaveilevan salaisen agentin Michael Vaughnin takana toimiva näyttelijä) on aivan yhtä innokkaita kuin mitä meillä olisi varmasti toimivaa herätystä. “Olen aina vitsi, että jos he tekevät, he kiirehtivät paremmin, koska minä nousen sinne ikäisenä”, Vartan kertoi E! Uutiset, “Juoksin alas niissä käytävissä, tiedät, en enää ole 30 … Olisin varmasti kiinnostunut, mutta en ole kuullut mitään siitä.”

Ole valmis itkemään kyyneleitä, Michael ja Sydney rahdinantajien. Vartan, pitää itse asiassa yhteyttä entiseen tähtiin ja entiseen tyttöystävään Jennifer Garner. Oikeastaan ​​hän on ollut yhteydessä useimpiin valettuihin ja miehiin.

VIDEO: 20 parasta tv-sarjaa vuodelta 2016

 

“Kun vietät 14 tuntia vuorokaudessa jonkun kanssa viiden vuoden ajan, he todella tulevat perheiksi”, Vartan selitti. “Viimeisen laulun näyttelystä koko 200+ miehistö itki kuin vauvat. Rakastimme todella toisiamme. Se oli todella vaikeaa, kun tämä näytös päättyi, ettei se enää olisi. “Reunion-kenttä, juuri siellä.

RELATED: Ben Affleck kertoi vain absoluuttisimmalta makeisimmältä Jennifer Garnerista

Kuunteletko, Jen?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map