Kaakkois-Akatemian ensimmäinen tärkein juhla on tässä: kenen puolen sinä olet?

Eilen illalla Bachelor Arie sai askeleen lähemmäksi rakkauden löytämistä. Hän teki paljon kasvoja, esitteli meidät vanhemmilleen ja esitteli shmaltzin. Mutta säästäisimme sinut perhosten laukausta perhosia vastaan. Tärkeämpää on, että odotushuoneen draama on päällä.

ICYMI, tässä mitä sinun tarvitsee tietää: Ariella oli pari höyryistä yhden päivämäärää ja isännöi demolition derbyä 15 jäljellä olevalle naiselle, jotka kilpailivat hänen rakkaudestaan, joten kilpailijat joutuivat kanavoimaan turhautumisensa fyysiseen hyökkäykseen. Seinne nousi viileänä, älykkäässä eturattajana, vaikka Arie näyttääkin pitävän hänestä lähinnä siksi, että hän voitti auto-smash-toiminnan. Arie antoi hänelle ensimmäisen posttijoukon päivämäärän nousseen, mutta ei ennen kuin hän otti maanläheisen Becca K: n ostoskeskukseen, ja kaikkein aggressiivisimmassa päivämääränä liikuttiin kuntoilupäällikkö Krystal kotikaupungistaan ​​vastaamaan vanhempiaan . Ja se oli tuskin kummallinen asia, joka tapahtui niiden päivämääränä…

VIDEO: Kustannukset Poikamies Kihlasormuksia

Lue kolme WTF-hetkeä viime yön jaksoista, jotka antavat meille toivoa tämän kauden lopulta.

1. ARIE’S MOM JA KRSYTAL ARE TWINS

Arien päivämäärän alkaminen Krystalilla oli haavoittuva ja suloinen. Hän otti hänet kotikaupunkiinsa Scottsdale, AZ; ajoi pitkin pizzan kauppaa, jossa hän työskenteli, ja paikalla, jossa hänellä oli ensimmäinen suudelma; ja katseli kotivideoita, vilkkuu takaisin esireikäiselle Arielle näyttelytyöskentelyllä ja pizzazzilla (missä tuoksu meni?). Sitten Krystal joutui iskiinsä Meet the Parentsin kanssa. Hän hoiti sitä armolla, ja Arian äiti toivotti hänet lämpimästi. Hän näytti näkevänsä jotain itseään Krystalista – kuten ehkä puolet DNA: sta? Olen kuullut, että ihmisiä on syytetty leikkiä “dating heidän äitinsä / isä”, mutta nämä kaksi naista ovat täynnä twin emojis.

Liittyvät sanat: Neil Lane suunnitelluista renkaista Poikamies

2. ANNALIESEN PUMPPU-CAR TRAUMA

Kun naiset saapuvat ryhmän päivämäärän paikalle, purkupaikan derivaat, Annaliese rikkoo kyyneleet selittäen, että hänet oli traumatisoitunut – kokemalla ratsupuskuriautoja lapsena. Muut naiset yrittävät lohduttaa häntä, mutta haaveilee häntä selän takaa ja väittävät, että se on kaikki Aryyn huomion huijaus – joka toimii, jos se on. On mahdotonta olla tuntematta Annalieselle vähän. Kuka haluaa viettää päivämäärän hikoilemisen, kun taas 14 muuta ihmistä yrittää näyttää paremmalta kuin annat sinulle ruoskanvarren toiminnan aikana, joka pelottaa sinua? Lisäksi hän puhuu siitä, että hänet legitiimisti traumatisoituu.

Tämä ei estä Twitterä paistamisesta Poikamieshiljainen yritys luoda dramaattinen hetki pelostaan ​​ja vielä paremmin / huonommin, pikkutyttö hitaasti mo-flash-taaksepäin ratsastavat puskuri-autoja, kun Annaliese puhuu karnevaaliaktiivisuudestaan.

3. BIBIANNA JA KRSYTALIN SHOWDOWN

Tervetuloa takaisin Krystalin näyttelyyn. Räppäämäinen kiva tyttö paljasti hänen tytön puoleltaan episodi 2: n, joka viedessään Chelseaa väärennöksenä. Saavuttuaan ruusun välittömästi hänen seurustelunsa jälkeen (tyttö ansaitsi sen koko perheen tapaamisen jälkeen) hän keskeytti yhden, mutta kaksi naista, jotka veivät Arien syrjään yksityisiin keskusteluihin ryhmänsä aikana. Bibiana – joka jo näytti tulleensa tultahtelemalla ulos ryhmästä soiree koska hän oli viimeinen mahdollisuus saada tete-a-tete – ei ollut mitään siitä.

Kun Krystal keskeytti ensimmäisen todellisen yksityisen hetken Arien kanssa, Bibiana ilmaisi, mitä kaikki huoneeseen ajattelivat – ja sitten jotkut. Kun Krystal kutsui kokonaan Arien hogiksi, hän nousi ylös, tuli Krsytalin kasvoihin ja ilmoitti: “Jos yritän puhua mieheni kanssa, sinun täytyy tukea f-ck: tä ylöspäin”, jota seuraa mimed- ja narrated-mic drop.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 11 = 14

map